OVO JE NJENA SLATKA OSVETA: Aleksandra pevala o PRELJUBI na svadbi BIVŠEG, svi su gledali u NJU! (VIDEO)
Aleksandara, Foto: printscreen TikTok/alexandra_starr

ŠOK

OVO JE NJENA SLATKA OSVETA: Aleksandra pevala o PRELJUBI na svadbi BIVŠEG, svi su gledali u NJU! (VIDEO)

Pevačica je skovala plan kako da pokvari venčanje muškarcu koji je navodno prevario, ali joj mnogi ne veruju

Objavljeno:

Ozlojađena pevačica iz SAD proslavila se na TikTok-u tvrdnjom da je slučajno unajmljena da peva na svadbi svog bivšeg koji je varao. Ona je objavila nekoliko snimaka na kojima je navodno osramotila mladoženju i njegovu nevestu čim je uzela mikrofon u ruke.

Aleksandra Star je prvo prikupila 17,4 miliona pregleda klipom objavljenim prošlog meseca.

– Onaj koji me je prevario angažovao je moj bend da nastupi na njegovom venčanju – a ne zna da sam ja pevačica – napisala je ona preko kratkog snimka sebe u crnoj haljini.

Ona je kasnije objasnila da je bila privremena pevačica u tom benda, što znači da njen bivši nije imao pojma da je ona deo grupe kada ih je angažovao. Pevačica je takođe tvrdila da je bila u vezi sa mladoženjom pet godina pre nego što ju je on prevario sa ženom koju je trebalo da oženi, pa je bila željna da se osveti oboma.

Par, koji nije javno imenovan, navodno se venčao krajem prošlog meseca, a Aleksandra je objavila nekoliko šokantnih snimaka sa svadbe koji navodno prikazuju kako je prošla njena osveta

U jednom od njih se mlada i mladoženja spremaju za svoj prvi ples sa dok je pevačica okrenuta leđima prema njima. Bend počinje da svira, ali Aleksandra sa pesme „All of Me” Džona Ledženda, koju su mladenci poručili, iznenada prelazi na „Before He Cheats” (Pre nego što prevari) Keri Andervud.

@alexandra_starr Replying to @Christina Venditti ♬ original sound - alexandrastarr

Ona se tek u tom trenutku okreće ka mladencima, koji su krenuli da plešu uz prvobitnu numeru, i pokazuje im lice. Njen teatralni nastup izazvao je pometnju među svatovima koji su videli da su mladenci uznemireni, a u jednom trenutku Aleksandra poliva mladoženju pićem po licu, nakon što joj je ovaj prišao.

Međutim, neki gledaoci nisu bili ubeđeni da se sve to baš tako odigralo i tvrde da je Aleksandra sa svojom ekipom inscenirala celu priču kako bi pogurala svoju muzičku karijeru viralnim snimcima.

– Deluje mi kao da je ovo definitivno montirano – napisao je jedan korisnik, dok je drugi u komentarima tvrdio da je gluma na nivou telenovele.

Bilo je i onih koji su se pitali kako se Aleksandra uopšte popela na binu, a da je niko ne prepozna.

Ipak se mora naglasiti da je pevačica sa samo dva snimka sakupila više od 27,4 miliona pregleda, tako da je definitivno uspela, bilo da je htela da se proslavi ili pred što više ljudi osramoti mladence.

Ona i dalje insistira da je cela priča stvarna uprkos neverici dela gledalaca na TikTok-u.

(Espreso/NY Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.