UPRAVO JAVLJENO: Putin će se OBRATITI naciji, OVO je cilj!
Vladimir Putin, Foto: Profimedia

OBRAĆANJE

UPRAVO JAVLJENO: Putin će se OBRATITI naciji, OVO je cilj!

Rečeno je i da bi se ruski ministar odbrane Sergej Šojgu takođe mogao obratiti naciji uveče 20. septembra

Objavljeno: 16:56h

Predsednik Rusije Vladimir Putin planira da se posebno izjasni o referendumima u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici, kao i u Hersonskoj i Zaporoškoj oblasti, saopštili su izvori u Kremlju.

Tri izvora bliska predsedničkoj administraciji rekla su agenciji RBC da bi Putin mogao da se obrati građanima već u utorak, 20. septembra. Ostaje nepoznato šta će Putin reći u govoru.

Za sada nema zvanične potvrde za takve izveštaje. Rečeno je i da bi se ruski ministar odbrane Sergej Šojgu takođe mogao obratiti naciji uveče 20. septembra.

Ranije danas, šef DNR Denis Pušilin zatražio je od Putina da razmotri pitanje ulaska regiona u sastav Rusije ukoliko stanovnici DNR glasaju da se njihov region pridruži Rusiji na referendumu.

1 / 5 Foto: Profimedia

Pre toga je saopšteno da će referendum o pristupanju Donjecke Narodne Republike Rusiji biti održan 23-27. septembra. Slični referendumi će se održati u LNR i Hersonskoj oblasti.

Bonus video:

13:26

U NON-PEJPERU IMA STVARI KOJE ZVUČE, A NIŠTA NE ZNAČE Kurtiju poslata jasna poruka: Ako ne postane konstruktivniji LETI SA VLASTI

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.