SUZA SUZU STIŽE! Potresni PRIZORI poslednjeg POZDRAVA kraljici ELIZABETI (FOTO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/Sky News

potresno!

SUZA SUZU STIŽE! Potresni PRIZORI poslednjeg POZDRAVA kraljici ELIZABETI (FOTO)

Кralj Čarls III je izgledao uplakano tokom službe, dok ga je njegova sestra princeza Ana gledala sa zabrinutošću i pažnjom pre nego što je uperila svoj pogled na kovčeg i krunu svoje majke

Objavljeno:

Uplakani kralj Čarls III i njegova ožalošćena porodica okružili su kraljičin kovčeg na njenoj državnoj sahrani u Vestminsterskoj opatiji u dirljivom i veličanstvenom oproštaju od pokojnog monarha.

Kraljica je obavila svoje poslednje i najtužnije putovanje od Vestminster Hola do crkve u kojoj se udala i krunisala dok je Britanija oplakivala svog monarha sa najdužim stažem, a članovi kraljevske porodice opraštali se od voljene majke, bake i prabake.

Njen kovčeg je bio postavljen blizu oltara sa krunom, kuglom i skiptrom na vrhu okružen cvećem koje je kralj izabrao iz vrtova koje je volela. Na Čarlsovoj posveti na vrhu kovčega je pisalo: "U voljenom i odanom sećanju. Čarls."

Кralj Čarls III je izgledao uplakano tokom službe, dok ga je njegova sestra princeza Ana gledala sa zabrinutošću i pažnjom pre nego što je uperila svoj pogled na kovčeg i krunu svoje majke. Princ Endrju je izgledao dirnut i borio se sa suzama dok je porodica marširala iza kraljičinog kovčega kroz Parlamentski trg.

Princ Vilijam, koji je sa bratom Harijem marširao iza kovčega, bio je u prvom redu pored princa Džordža, koji je čitao red službe tokom propovedi kenterberijskog nadbiskupa, pre nego što je pevao himne, dok je princeza Šarlot viđena kako šapuće majci, koja je sa Vilijamom odlučila da ih dovede da se oproste od svoje prabake.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Sky News

Кralj je izgledao veoma emotivno tokom pevanja državne himne u Vestminsterskoj opatiji. Čarls je ćutao tokom pesme, dok su njegova braća i sestre i članovi kraljevske porodice pevali. Držeći svoj ceremonijalni mač, Čarls je izgledao potpuno slomljeno.

Bonus video:

55:47

REDAKCIJA 19.09.2022. 2.DEO

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.