OGLASIO SE MUŠKARAC KOJI TVRDI DA JE SIN KRALJA ČARLSA I KAMILE: Poslao im JASNU poruku, javnost na NOGAMA! (FOTO)
Kralj Čarls III i Kamila, Foto: Printscreen / Youtube

ZANIMA GA SAMO PRAVDA?

OGLASIO SE MUŠKARAC KOJI TVRDI DA JE SIN KRALJA ČARLSA I KAMILE: Poslao im JASNU poruku, javnost na NOGAMA! (FOTO)

Dorante tvrdi da je on plod njihove ljubavi još iz period ranog pubertetskog zabavljanja i da je kao sin maloletnika, dat na usvajanje

Objavljeno: 15:51h

Već više od decenije, kraljevska porodica trpi medijske, ali i pravne pritiske, iza kojih stoji 56 - godišnji Simon Dorante - Dej. Smrt kraljice Elizabete, opet je reaktivirala stare teme, a jedna od najvećih je svakako Simon, koji tvrdi da je sin princa (sada kralja) Čarlsa i Kamile Parker Bouls.

Naime, Dorante tvrdi da je on plod njihove ljubavi još iz period ranog pubertetskog zabavljanja i da je kao sin maloletnika, dat na usvajanje, zatim preseljen u Australiju i zaboravljen od svojih roditelja.

Nije poznato kakvim tačno dokazima raspolaže, međutim, interesantno je da se sud nije oglušio na njegove zahteve i odbacio ih kao neosnovane.

Simon Dorante - Dej
Simon Dorante - Dejfoto: Printscreen/Facebook/Simon Charles Dorante-Day

Dorante sada zahteva da novoustoličeni engleski kralj Čarls III pristane na DNK test, kojim bi se utvrdilo da li su optužbe koje je izneo sa osnovom. U razgovoru sa advokatima, Simon tvrdi, dobio je potvrdu da titula neće amnestirati njegovog navodnog oca od testiranja:

"Advokati su me uverili da status monarha ne može da spreči Čarlsa da ukoliko dobije nalog od suda, napravi DNK test. Iako je ogromna moć u njegovim rukama, pred zakonom moramo biti svi isti. Isto važi i za Kamilu" , izjavio je za engleski Kanal7.

"Ne bojim ih se. Ja mogu pomeriti planine ako to želim. Samo me pravda zanima", zaključio je mogući naslednik engleske krune.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.