HOROR! Troje DECE pronađeno na obali bez svesti, mališanima nije bilo SPASA, policija sada ispituje NJU!
Ilustracija, Foto: Printscreen/YouTube/FOX 5 New York

UŽAS

HOROR! Troje DECE pronađeno na obali bez svesti, mališanima nije bilo SPASA, policija sada ispituje NJU!

Policija je oko 1:40 ujutro dobila dojavu od člana porodice koji je izrazio zabrinutost da je neko iz porodice povredio decu

Objavljeno:

Troje dece koje je pronađeno bez svesti juče rano ujutro na obali Koni Ajlend u Bruklinu su preminula, a policija sada ispituje njihovu majku.

"30-godišnja žena, za koju se veruje da je majka 7-godišnjeg dečaka, 4-godišnje devojčice i 3 i po meseca stare devojčice, trenutno se nalazi na ispitivanju u lokalnoj policijskoj stanici", rekao je juče ujutro Kenet Kori, voditelj policijskog odeljenja.

Policija je saopštila da majka nije zadržana u pritvoru i da i dalje traje istraga. Protiv nje za sada nije podignuta optužnica, piše CNN.

"Ne znamo što se točno ovde dogodilo"

"Prema preliminarnim informacijama, nema naznaka prethodnog zanemarivanja ili zlostavljanja. Ne znamo što se točno ovde dogodilo", rekao je Kori.

Policija je oko 1:40 ujutro dobila dojavu od člana porodice koji je izrazio zabrinutost da je neko iz porodice povredio decu. Policija je otišla do njihovog stana, ali niko nije otvarao vrata.

Muškarac koji se predstavio kao otac jednog od deteta sastao se sa službenicima u zgradi i rekao im da je i on zabrinut za sigurnost dece. Dodao je kako veruje da je majka s njima bila u šetnji na Koni Ajlendu. Policija je zatim pokrenula potragu na tom području; pretražujući šetalište, plažu, lokalne ulice i bolnicu.

Proglašena mrtvima u bolnici

Potraga je trajala oko 90 minuta, sve dok službenici nisu, nakon još jedne dojave, na plaži Brigton pronašli ženu.

"Kada smo je pronašli bila je skroz mokra. Nije poznato je li to zbog kiše ili zbog toga što je bila u vodi kraj obale. Deca nisu bila s njom, a nakon dalje potrage, nađena su nekoliko kilometara dalje na obali", kazao je Corey .

"Policajci su odmah započeli s oživljavanjem dece, nakon čega su prevezena u bolnicu i proglašena mrtvom", dodao je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.