EVO ZBOG ČEGA MEGAN MARKL NIJE DOŠLA U BALMORAL SA PRINCEM HARIJEM!
Foto: AP

otkriveno!

EVO ZBOG ČEGA MEGAN MARKL NIJE DOŠLA U BALMORAL SA PRINCEM HARIJEM!

Iako nije jasno šta je izazvalo „promenu plana“, jedan kraljevski stručnjak je spekulisao da je razlog možda zbog straha da „možda neće biti toplo dočekana“

Objavljeno: 08:39h

Vesti o smrti kraljice Elizabete II glavna su tema širom sveta, a sada su kraljevski dopisnici prokomentarisali ponašanje Megan Markl koja nije otputovala u Balmoral sa princom Harijem. Mnogi su osudili ovaj njen postupak, ističući da je u ovakvom trenutku njena dužnost bila da oda počast kraljici.

- Megan Markl se možda držala podalje od Balmorala zbog straha da kraljevska porodica neće biti srdačno dočekana- kaže kraljevski dopisnik BBC-ja Nikolas Vičel.

Megan Markl
foto: Profimedia

Veruje se da će vojvotkinja od Saseksa večeras boraviti u Londonu, nakon što je odlučila da ne otputuje u Škotsku sa Harijem nakon što je opisano kao kasna 'promena plana'.

Portparol vojvode i vojvotkinje od Saseksa potvrdio je ranije u četvrtak da će par zajedno otputovati u Škotsku nakon vesti o kraljičinom lošem zdravlju. Ali u narednim satima su se pojavili suprotstavljeni izveštaji koji sugerišu da Megan neće ići u Balmoral.

Iako nije jasno šta je izazvalo „promenu plana“, jedan kraljevski stručnjak je spekulisao da je razlog možda zbog straha da „možda neće biti toplo dočekana“.

Kraljičinu smrt je potom potvrdila kraljevska porodica juče u 18.30, a Bakingemska palata je saopštila da je umrla 'mirno' u Balmoralu danas popodne.

1 / 21 Foto: Profimedia

Veruje se da je princ Hari stigao na kraljevsko imanje ubrzo nakon objave.

Megan Markl možda nije otputovala u Balmoral sa princom Harijem zbog straha da je drugi članovi kraljevske porodice možda nisu 'toplo dočekali', rekao je kraljevski dopisnik BBC-ja Nikolas Vičel.

1 / 26 Foto: Profimedia

Omid Scobie, novinar koji se smatra 'prijateljskim' prema paru, potvrdio je da Megan neće biti pratnja Hariju.

Vojvotkinja od Kembridža je u Vindzoru sa svoje troje dece.

U Londonu, oko 100 ljudi hrabro je stajalo na kapiji Bakingemske palate dok je strahovalo za kraljičino zdravlje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.