VLADIMIRA STARICA NAMAMILA U POLJE I REKLA MU DA URADI OVO: Policija je o njima otkrila JEZIVU ISTINU, ŠOK!
Foto: Printscreen

UŽAS DO KOSKE

VLADIMIRA STARICA NAMAMILA U POLJE I REKLA MU DA URADI OVO: Policija je o njima otkrila JEZIVU ISTINU, ŠOK!

Na snimku sa lica mesta se vidi zapaljeni automobil koji su otkrili seljani kada su primetili dim

Objavljeno:

Automobil koji je još uvek bio u plamenu pronađen je 6. juna u ruskom selu Srosti u Republici Altaj, a u njemu je pronađeno telo muškarca sa lisicama na rukama, piše Komsomolskaja Pravda.

Tokom istrage, nakon hapšenja osumnjičene, policija je došla do šokantnog otkrića da je, prema nekim izvorima, ona u stvari bila ljubavnica pokojnika (68), koja ga je namamila na napuštenu poljanu.

Na snimku sa lica mesta se vidi zapaljeni automobil koji su otkrili seljani kada su primetili dim.

– Dovezli smo se, u autu je već buktao plamen iz sve snage, pa sami više nismo mogli ništa. Pozvani su vatrogasci. Došli su, ugasili vatru i onda pronašli telo. Auto je bio van sela, gde imamo suvu branu, daleko od puta – rekao je šef administracije seoskog veća za Komsomolskaju Pravdu.

Kako piše ovaj list osumnjičena je, po svoj prilici, isplanirala ubistvo, a u prilog tome govori i to što je pored automobila pronađen kanister sa benzinom. Mediji su preneli da je navodno te večeri pozvala žrtvu da se sastanu i zamolila ga da usput kupi gorivo. Muškarac, koji je potpisan samo kao Vladimir, verovatno nije ni znao šta mu se sprema.

Po društvenim mrežama u Rusiji pojavila se takođe spekulacija da je žrtva bila u lisicama pod izgovorom erotske igre uloga.

Ostaje misterija da li je muškarac ubijen pre nego što je automobil zapaljen, ili je živ izgoreo. Razlog za ovu brutalnu odmazdu takođe je još uvek nepoznat. Prema nekim izveštajima, žena je svoj čin objasnila ličnim razlozima. Mediji pišu da je želela da se rastane od ljubavnika, a da joj se čak i zgadio.

O ženi se malo zna. Prema regionalnom odeljenju Istražnog komiteta, reč je o 41-godišnjoj stanovnici sela Rubcovska. Prema portalu Maš, osumnjičena se zove Evgenija. Sa preminulim, 68-godišnjim Vladimirom iz sela Veselojarsk, bila u vezi oko pet godina. Policija zvanično osumnjičenu naziva “bliskim prijateljem” preminulog.

– Čika Vovu sam lično poznavao dugi niz godina. Čovek je bio najljubaznija duša, svima je pomogao, od njega niko nije čuo lošu reč. Počivaj u miru – napisao je jedan od komentatora ispod objave o Vladimirovoj smrti društvenoj mreži VK.

Evgenijinim poznanicima je teško da poveruju da je mogla da počini tako okrutan zločin. Jedan od njih je, u razgovoru sa dopisnikom Komsomolskaje Pravde, naglasio da je „teško poverovati” u Evgenijinu krivicu.

– Ona je veoma dobra žena – rekao je sagovornik.

Međutim, kako je za ovaj list rekla Ljudmila Rjazanceva, viši pomoćnik šefa istražnog odeljenja Istražnog komiteta Ruske Federacije za Altajsku teritoriju, osumnjičena je već priznala zločin.

(Espreso/kp.ru)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.