LEKARI ZABRINUTI ZA ZDRAVLJE KRALJICE ELIZABETE! Upravo se oglasila Bakingemska palata, cela zemlja na NOGAMA
Kraljica Elizabeta II, Foto: Profimedia

POD NADZOROM

LEKARI ZABRINUTI ZA ZDRAVLJE KRALJICE ELIZABETE! Upravo se oglasila Bakingemska palata, cela zemlja na NOGAMA

Kraljica se u utorak sastala sa odlazećim premijerom Borisom Džonsonom pre nego što je imenovala novu premijerku Liz Trus u Balmoralu po prvi put u svojoj vladavini, u prekidu sa tradicijom

Objavljeno: 14:15h

Kraljica je pod medicinskim nadzorom u Balmoralu nakon što su lekari postali zabrinuti za njeno zdravlje, saopštila je Bakingemska palata.

U saopštenju se navodi: "Nakon dalje procene jutros, kraljičini lekari su zabrinuti za zdravlje Njenog Veličanstva i preporučili su joj da ostane pod medicinskim nadzorom. Kraljici je udobno i nalazi se u Balmoralu.“

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Njeno Veličanstvo je sinoć odložilo sastanak Tajnog saveta nakon što su joj lekari savetovali da se odmori.

1 / 6 Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Kraljica se u utorak sastala sa odlazećim premijerom Borisom Džonsonom pre nego što je imenovala novu premijerku Liz Trus u Balmoralu po prvi put u svojoj vladavini, u prekidu sa tradicijom.

Novimenovana premijerka Velike Britanije Liz Trus je nekoliko trenutaka kasnije objavila tvit o kraljičinom zdravstvenom statusu, rekavši da će "cela zemlja biti duboko zabrinuta vestima iz Bakingemske palate" i naglasivši da su njene misli i misli nacije "sa Njenim Veličanstvom i njenom porodicom u ovom trenutku."

Britanski mediji su izvestili da su princ Čarls, njegova supruga Кamila i princ Vilijam stigli ili kreću u Balmoral da bi bili sa kraljicom.

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Кraljica Elizabeta II, britanski monarh koji je najduže vladao, nedavno je proslavila platinasti jubilej svoje vladavine.

(Espreso/news.sky.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.