KADIROV PODNOSI OSTAVKU? Objavio ODGOVOR na tvrdnje o DUGOVEČNOSTI, mnoge OSTAVIO u ČUDU!
Ramzan Kadirov, Foto: Profimedia

čečenija

KADIROV PODNOSI OSTAVKU? Objavio ODGOVOR na tvrdnje o DUGOVEČNOSTI, mnoge OSTAVIO u ČUDU!

Kadirov kaže da „iz pravca Donjecka već stižu odlične vesti“

Objavljeno:

Čečenski lider Ramzan Kadirov objavio je na svom Telegram kanalu da se predomislio da podnese ostavku.

Nemam pravo da ostavim naciju u tako teškoj situaciji kada se naša zemlja bori protiv globalnog satanizma u Donbasu“, smatra Kadirov, koji je na Telegramu podelio svoja razmišljanja o svojoj ulozi u ratu u Ukrajini.

Kaže da se ovih dana mnogo raspravlja o tome šta će, kako je rekao, da radi „godišnje na neodređeno vreme“. "To su analize, prognoze, spekulacije. Želim da smirim atmosferu i da stavim tačku na glasine", napisao je Čečen.

„Borba protiv globalnog satanizma u Donbasu“ „Naišao sam na objavu u kojoj je pisalo da sam na funkciji 15 godina i da sam dugovečni lider. Mislio sam da je to mnogo pa sam odlučio da dobijem vaše mišljenje. Kasnije sam saznao da sam nije dugovečan jer je prethodni rekord bio 27 godina.Sada sam odlučio da oborim prethodni rekord, da vidimo da li mogu da zaobiđem ovo.

U stvari, nemam pravo samo da odem. Narod mi je poverio upravljanje regionom. Moja sveta dužnost je da opravdam to poverenje. Mogu da odem samo ako pitam narod i predsednika Rusije. Stoga ćemo priču o odsustvu na neodređeno ostaviti za budućnost. Sad neću ni na godišnji. Već sam rekao da u ovom ključnom trenutku, kada se naša zemlja bori sa globalnim satanizmom u Donbasu, ni regionalne vlasti ni vojno osoblje svih rangova ne mogu da idu na odmor“, napisao je Kadirov.

Kadirov obećao svojim sledbenicima "dobre vesti" Kadirov kaže da „iz pravca Donjecka već stižu odlične vesti“. Napisao je da su tokom ofanzive savezničke trupe porazile neprijatelja i okupirale nove teritorije.

1 / 4 Foto: Profimedia

"Obećao sam vam dobre vesti, uskoro ćete ih dobiti. Sačekajte još malo. Trenutno se sprema nekoliko hiljada dobrovoljaca i elitnih boraca za slanje u pomoć savezničkim snagama. Takođe, stvorene su nove jedinice u kojima su pravi vojni profesionalci. Uspešno je da se vratimo", rekao je on. To su dva puka i tri bataljona“, napisao je čečenski lider.

Bonus video:

05:39

BRZE VESTI 07.09.2022. 10-55

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.