NAKON ŠTO GA JE BAJDEN ISPROZIVAO, OGLASIO SE TRAMP! Usledio je BRUTALAN ODGOVOR
Donald Tramp, Foto: Profimedia

OGLASIO SE

NAKON ŠTO GA JE BAJDEN ISPROZIVAO, OGLASIO SE TRAMP! Usledio je BRUTALAN ODGOVOR

Bajden je ranije danas u obraćanju naciji pred izbore na sredini mandata u novembru izjavio da Tramp i pristalice pokreta "Učinimo Ameriku ponovo velikom" predstavljaju ekstremizam koji je pretnja SAD

Objavljeno:

Bivši predsjednik SAD Donald Tramp izjavio je da je trenutni američki predsednik Džo Bajden ili "lud ili dementan", nakon što ga je aktuelni lider nazvao ekstremistom.

Bajden je ranije danas u obraćanju naciji pred izbore na sredini mandata u novembru izjavio da Tramp i pristalice pokreta "Učinimo Ameriku ponovo velikom" predstavljaju ekstremizam koji je pretnja SAD.

On je naglasio da poštuje konzervativne republikance, ali da oni koji podržavaju pomenuti pokret uništavaju demokratiju, uz poziv narodu da izađu na glasanje i bore se za spas SAD.

- Ukoliko pogledate reči i značenje čudnog i ljutitog Bajdenovog govora večeras, on je pretio Americi, uključujući potencijalnom upotrebom vojne sile. Mora da je lud ili u odmakloj fazi demencije - napisao je Tramp na društvenim medijima.

1 / 4 Foto: Profimedia

Tramp je dodao da neko treba da objasni Bajdenu da ukoliko ne želi da učini Ameriku ponovo velikom, onda definitivno ne bi trebalo da predstavlja SAD.

(Espreso/Srna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.