SVI STE VIDELI MLADU PREMIJERKU KAKO IGRA, ALI DA LI STE NJIH? Zelenski u ŠTIKLAMA, Zaharova sa trubačima u GUČI!
Ilustracija, Foto: Printscreen, EPA-EFE/KIMMO BRANDT

I ONI SU LJUDI!

SVI STE VIDELI MLADU PREMIJERKU KAKO IGRA, ALI DA LI STE NJIH? Zelenski u ŠTIKLAMA, Zaharova sa trubačima u GUČI!

Snimak koji pokazuje mladu premijerku kako se zabavlja i đurska sa prijataljima se pojavio prošle nedelje na društvenim mrežama, i naravno - istog momenta postao viralan

Objavljeno: 10:08h

U medijima, kako svetskim, tako i našim je jako brzo odjeknula vest kako je skandalozan snimak finske premijerke Sane Marin procureo u javnost. Mlada političarka je snimljena kako se zabavlja i pleše u noćnom provodu, a dok su jedni stali na njenu stranu, drugi su je oštro kritikovali i "linčovali" govoreći da je to "neprimerno ponašanje" za osobu koja se nalazi na toj funkciji.

Snimak koji pokazuje mladu premijerku kako se zabavlja i đurska sa prijataljima se pojavio prošle nedelje na društvenim mrežama, i naravno - istog momenta postao viralan.

Video je naišao na oštru osudu, a brojni finski političari izrazili su zabrinutost zbog mogućeg oštećenja imidža premijerke. Cela stvar je otišla korak dalje, pa je finska premijerka optužena da je uzimala kokain, što je ona negirala i nakon toga uradila test kojim je to i dokazala.

Nakon što je Sana Marin danima bila izložena "giljotini", u javnosti su se pojavila još dva video snimka iz noćnog izlaska koja su svima dala "vetar u leđa" da nastave sa oštrim kritikama.

Na jednom snimku je premijerka snimljena kako intimno pleše s muškarcem u klubu. Video je nastao u noćnom klubu malo nakon 2.30 ujutro, 7. avgusta s rukama oko muškarca za kojeg se ne čini da je njen suprug. Muškarac je držao ruke na leđima premijerke i svoje lice približavao njenom vratu.

Na drugom se zabavljala plešući sa popularnom influenserkom Sabinom Sarkaom. Video je snimljen na pretrpanom plesnom podiju u noćnom klubu u kojem je Marin već snimljena kada je plesala s poznatim finskim 38-godišnjim pevačem Olavijem Usivirtom.

Ipak, iako se finska premijerka našla u centru "skandala" zbog zabavljanja, ona nije jedina koje je zaplesala. Tokom godina, predsednici, premijeri i razni političari su uhvaćeni pred kamerama kako plešu i opuštaju se, a ovo su neki od njih:

Predsednik Amerike, Džo Bajden je poznat po svojim ispadima u javnosti, pa se i ovom prilikom našao na listi - on je snimljen kako ležerno đuska uz popularnu pesmu "Despacito". Iako nismo imali prilike da vidimo njegovo umeće u plesu, mogli smo da ga vidimo kako se njiše i smeje uz ovaj mega hit.

Njegov kolega, Vladimir Putin je takođe uspešno uhvaćen u ovakvom izdanju. Ruski lider je prisustvovao venčanju ministra spoljnih poslova u Austriji, i tom prilikom plesao sa mladom. Ovaj video je takođe odjeknuo medijima, a mlada se takođe našla na udaru.

Još jedan snimak ruskog predsednika kako se zabavlja je takođe iscureo u javnost. A ovog puta se sa njim našao i bivši predsednik Amerike Džordž Buš. Šta mislite šta su rekli na ovo?

Plesni koraci bivšeg premijera Velike Britanije, Borisa Džonsona su takođe ovekovečeni, a pogledajte samo kakvim umećem raspolaže. Džonson je zaplesao na svom venčanju, a ovo je prvi ples srećnog para.

Džonson je uhvaćen kako pleše i na jednoj žurki, a karakteristične pokrete smo mogli videti i na tom snimku.

Kako se čini, Džonson voli da se zabavlja, a posebno voli da pleše, što se da primetiti iz video snimaka koje je javnost imala prilike da vidi.

Poznato je da je ukrajinski predsednik nekada bio komičar, ali da li ste znali i da je plesao u popularnoj emisiji? Volodimir Zelenski poseduje opasne plesne korake, a čak je i odneo pobedu 2016. godine.

U javnost je takođe isplivao još jedan video snimak Zelenskog kako pleše, a ovaj se našao na oštrom udaru osuda. Doduše, kako i ne bi? Predsednik države pleše u štiklama uz poznatu numeru još poznatije pevačice - Beyonce, savršeno oružje u rukama kritičara.

Bivši predsednik Rusije i zamenik predsednika ruskog Saveta bezbednosti Dmitri Medvedev je takođe snimljen kako se zabavlja. Šta mislite o njegovim potezima?

Medvedev je uhvaćen kako pomalo nespretno migolji kukovima i podiže pete sa drugim gostima u poluminutnom snimku koji je objavljen.

Među političarima čiji su plesni koraci zauvek ovekovečeni kamerom, našla se i portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Ona je zaplesala uz rusku narodnu pesmu "Kalinka", u kratkoj crnoj haljini i visokim potpeticama.

Zaharova je zablistala i u Srbiji, kada je posetila Guču 2018. godine. Niko do sada nije privukao takvu pažnju na čuvenom srpskom saboru kao dolazak portparolke ministarstva spoljnih poslova Rusije.

Naravno, na ovoj listi je morao da se nađe i bivši predsednik Amerike Donald Tramp. A kako se čini po kompilaciji video snimaka objavljenoj na mrežama, on obožava da igra.

Velika većina ovih poznatih političara i šefova država je naišla na sličnu reakciju javnosti kao što je i video snimak mlade finske premijerke. Osude su uvek nekako prve na redu, kritike redovno pljušte zbog "neprimernog ponašanja" ljudi koji su uvek u centru pažnje celog sveta. Međutim, ne smemo zaboraviti da su i oni samo ljudi, i da imaju pravo da se zabave i opuste, dokle god to nema lošeg uticaja na građane.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.