SKANDALI VRHOVNOG KOMANDANTA RUSKE NACIONALNE GARDE: Bivši Putinov telohranitelj na udaru zbog OVOGA!
Vladimir Putin, Foto: Profimedia

INCIDENT

SKANDALI VRHOVNOG KOMANDANTA RUSKE NACIONALNE GARDE: Bivši Putinov telohranitelj na udaru zbog OVOGA!

Poznato je da je blizak Putinu, koji konsultuje Zolotova o ratnoj taktici, prema izveštajima u Moskvi

Objavljeno:

Načelnik ruske vojske koji je radio kao telohranitelj predsednika Vladimira Putina, navodno je išao na luksuzna putovanja u Afriku sa mladim manekenkama i antiratnim lajf koučom, koja je duplo mlađa od njega, otkrila je nova istraga novinarske organizacije Dossier Centar.

General Viktor Zolotov (68), koji je trenutno vrhovni komandant ruske Nacionalne garde, provodio se sa "stručnjakom za emocionalnu inteligenciju" i influenserkom Evelinom Levi (tada 36 godina) u hotelu Four Seasons Resort na ostrvu u Indijskom okeanu. Tamo su otputovali privatnim avionom, piše Dossier Centar.

Na putovanje je navodno išao i ruski oligarh Boris Vaninski, čiji poslovi sa hranom imaju isključive veze sa narodnom gardom. Njega je u Moskvu doveo Putin ubrzo nakon što je postao predsednik.

Daily mail piše, pozivajući se na izveštaje, da Vaninski poseduje luksuzni penthaus u Londonu.

Dan pre prvog od nekoliko egzotičnih letova generala Zolotova falkonom 7X, potpisan je dekret ruske vlade koji potvrđuje da je kompanija Vaninskog Druzhba Narodov jedini snabdevač Putinove nacionalne garde.

 Viktor Zolotov
Viktor Zolotovfoto: Printscreen/youtube/ MUP Republike Srbije

The Dossier Centar povezan je sa prognanim neprijateljem Kremlja Mihailom Hodorkovskim, tajkunom koji je bio u zatvoru deceniju pre nego što je napustio zemlju.

General-potpukovnik Roman Gavrilov, 45, takođe je bio prisutan na letu za Sejšele, kao i sin Zolotova Roman (42), kao i manekenka Anastasija Buevič (tada 24).

Među ostalim glamuroznim ženama bile su i osnivač ArtLife projekta Anastasija Andrejeva (24 u vreme puta) i njena zamenica Krestina Lancova (tada 27).

Podaci o luksuznom putovanju 2017. godine isplivali su nakon što su žene ostavile trag na društvenim mrežama, tvrdi organizacija.

1 / 4 Foto: Profimedia

Dossier piše da je prisustvo Zolotova potvrdilo nekoliko pouzdanih izbvora, mada ga nema na fotografijama.

Poznato je da je blizak Putinu, koji konsultuje Zolotova o ratnoj taktici, prema izveštajima u Moskvi.

Drugi generali dolaze i odlaze dok se Putin ne umori od njih, ali Zolotov je godinama bio uz njega, najviše rangirani od mnogih ličnih telohranitelja koje je unapredio lider Kremlja.

Zolotov unuk obrazovao se u školi u Sariju u Engleskoj, zajedno sa bliskim prijateljima Luize Rozove, 19, za koju se spekuliše da je Putinova tajna ćerka. Ona je navodno nestala sa društvenih mreža pre početka sukoba u Ukrajini.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.