ŠTA IZLAZI U PRETRAZI KADA KUCAMO "MARIJA ZAHAROVA"? Evo šta zanima SRBE, jedna stvar će vas posebno IZNENADITI!
Marija Zaharova, Foto: AP / Youtube printscreen, Beta/ Miloš Miškov

GOOGLE

ŠTA IZLAZI U PRETRAZI KADA KUCAMO "MARIJA ZAHAROVA"? Evo šta zanima SRBE, jedna stvar će vas posebno IZNENADITI!

Srbiju je takođe interesovao snimak Marije Zaharove u Guči 2018. godine

Objavljeno: 16:33h

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Ruske Federacije Marija Zaharova ne izlazi iz budnog oka javnosti od početka ruske invazije na Ukrajinu. Postala je ubedljivo jedna od najprepoznatljivijih političkih ličnosti na svetu.

Vođeni tim činjenicama Espreso je odlučio da otkrije koje informacije nudi Google o ruskoj portparolki.

Ovo su rezultati pretrage imena Marija Zaharova:

Marija Zaharova
foto: Google

1. Marija Zaharova o Srbiji/ Kosovu

Portparolka ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova je nedavno izjavila da Rusija nikad neće zaboraviti da je Kosovo Srbija.

Marija Zaharova
foto: Telegram

Ona je tako reagovala na izjavu specijalnog izaslanika SAD za Balkan Gabrijela Eskobara da treba "da se zaboravi narativ da je Kosovo Srbija". "Nikad", napisala je Zaharova u postu uz zastave Rusije i Srbije na Telegram nalogu.

2. Jagode

Marija Zaharova je izazvala burne reakcije snimkom na kome je viđena kako jede jagode, a video su za jedan dan pogledale stotine hiljade ljudi. Tako je delić iz njenog privatnog života izložen komentarima javnosti.

"Potparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova podelila je ranije danas ovaj video na Telegramu iz svoje bašte. "Moja žetva" napisala je ona. Da su samo zaplene useva u Rusiji 2022. bile ograničene na ove jagode", istakao je Kevin Rotrok pored videa.

U komentarima nimalo ne štede Mariju Zaharovu pa na ovoj društvenoj mreži pišu sledeće: "Ovo je drsko i arogantno", "Da li je ovo za njen "OnlyFans"?", "Ko je ukrao te jagode?", "Ona promoviše svoj posao sa strane", "Ko je ukrao te jagode?", "Ovo je veoma sramotno", "Da li pokušava da izgleda sek*i? Nije uspelo", "Ovo je uznemirujuće". Ove reakcije inače nisu najoštrije, ima i gorih, neprikladnijih komentara.

3. Marija Zaharova u Guči

Srbiju je takođe interesovao snimak Marije Zaharove u Guči 2018. godine.

Među političarima čiji su plesni koraci zauvek ovekovečeni kamerom, našla se i portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Ona je zaplesala uz rusku narodnu pesmu "Kalinka", u kratkoj crnoj haljini i visokim potpeticama.

Zaharova je zablistala i u Srbiji, kada je posetila Guču 2018. godine. Niko do sada nije privukao takvu pažnju na čuvenom srpskom saboru kao dolazak portparolke ministarstva spoljnih poslova Rusije.

Bonus video:

02:03

MORAMO INSISTIRATI DA SE RUSIJA I KINA UKLJUČE U PREGOVORE S PRIŠTINOM! Šešelj o ličnim kartama: To je uspeh, ali kratkoročan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.