KO JE FATALNA PLAVUŠA KOJA SE NAŠLA U PRISNOM ZAGRLJAJU SA MLADOM PREMIJERKOM? Evo čime se bavi BIVŠA MISICA! VIDEO
Sana Marin, Foto: Printscreen/Twitter

OTKRIVAMO

KO JE FATALNA PLAVUŠA KOJA SE NAŠLA U PRISNOM ZAGRLJAJU SA MLADOM PREMIJERKOM? Evo čime se bavi BIVŠA MISICA! VIDEO

Premijerka i njena plesna partnerka zasad nisu komentirale video, ali influenserka je postavila zabranu komentarisanja fotografija na svom Instagram profilu

Objavljeno: 14:50h

Plesni skandal finske premijerke Sane Marin (36) dobio je novu epizodu pojavom snimka na kojoj političarka zagrljena pleše u jednom klubu s insluenserkom Sabinom Sarkom (33) koja je navodno sama podelila video na svom TikTok profilu.

Sarka je bivša misica i manekenka iz Helsinkija koja je predstavljala Finsku na izboru za Mis sveta 2012. Pojavila se u brojnim finskim rijalitijima, a sada je influenserka s 90.000 pratilaca na Instagramu.

Pre šest dana na storiju je podelila kako su ona i nezin suprug Osi Kivimaki razdvojeni. Par se venčao u Grčkoj 2017. i nedavno su podelili svoje planove o preseljenju iz Helsinkija u kolibu staru 100 godina.

POGLEDAJTE POZNATE POLITIČARE KAKO ĐUSKAJU!

Sabina se bavi kozmetičkim i bjuti savetima, ali detalje svog privatnog života čuva za sebe.

1 / 5 Foto: Profimedia

Najnoviji snimak po svoj je prilici nastao iste noći kad je premijerka uhvaćena u intimnom plesu s pevačem Olavijem Usivirtom i to u ranim jutarnjim satima, sudeći prema svetlosti koja dopire s balkona terase trendi kluba u Helsinkiju.

Video je anonimno dostavljen finskom tabloidu Seiska koji je objavio snimak opisujući ples premijerke u "vrućoj atmosferi". Intiman ples u jednom trenutku je postao toliko intenzivan da je premijerka grčevito zgrabila odeću influenerke s leđa.

Premijerka i njena plesna partnerka zasad nisu komentirale video, ali influenserka je postavila zabranu komentarisanja fotografija na svom Instagram profilu.

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.