LOCIRANA OSUMNJIČENA ZA UBISTVO DARIJE DUGINE! Evo gde se TRENUTNO nalazi
Darija Dugina, Foto: Profimedia

pronađena!

LOCIRANA OSUMNJIČENA ZA UBISTVO DARIJE DUGINE! Evo gde se TRENUTNO nalazi

Nastavlja se istraga kako je Natalija Vovk, odnosno Šaban čije prezime stoji u dokumentima, ušla u Rusiju, pretpostavlja se da je koristila lažne dokumente

Objavljeno:

Rusija je osumnjičenu za ubistvo Darije Dugine- Nataliju Vovk stavila na međunarodnu poternicu, a trenutno je locirana u Estoniji.

Ruske bezbednosne službe stavile su Nataliju Vovk na međunarodnu poternicu i zahtevaće od zemlje u kojoj bude locirana da je izruče ruskim vlastima zbog ubistva Darje Dugin, ćerke poznatog ruskog geopolitičara Aleksandra Dugina.

Navodno je Natalija Vovk pobegla preko Pskovske oblasti u Estoniju, tamošnje vlasti tvrde da nisu dobile nikakv zvanični zahtev ruske strane u vezi sa njenim prelaskom preko rusko-estonske granice, koju FSB sumnjiči da je kao pripadnik SBU pratila i ubila Darju Dugin.

Nastavlja se istraga kako je Natalija Vovk, odnosno Šaban čije prezime stoji u dokumentima, ušla u Rusiju, pretpostavlja se da je koristila lažne dokumente.

Za to vreme na društvenim mrežama pojavljuje se sve više fotografija Natalije Vovk i njene ćerke, za koju se tvrdi da je ona zapravo prema izjavama FSB postavila eksploziv pod terenac Darje Dugin.

Podsetimo, ruska FSB objavila je danas da je Natalija Vovk i njena četrnaestogodišnja ćerka glavni osumnjičeni za ubistvo ćerke poznatog ruskog geopolitičara Aleksandra Dugina. Kako se navodi i kako je objavljeno u snimcima, koje je FSB plasirao ruskim medijima, vidi se Natalija Vovk u raznim situacijama tokom boravka u Moskvi.

1 / 4 Foto: Profimedia

Navodno prema navodima FSB ona je iznajmila stan u zgradi u kojoj je živela Darja Dugin. To joj je olakšalo praćenje njenih svakodnevnih navika i kretanja uoči likvidacije. Oni navode da je imala i pomoćnika iz redova nacionalističkog pokreta Azov, čiji bivši pripadnik je bila i Natalija Vovk, što su informacije koje su ruski hakeri dostavili FSB-u.

"Rusija će pokrenuti temu ubistva Darije Dugine na sastanku Saveta bezbednosti UN 23. avgusta ", izjavio je stalni predstavnik Ruske Federacije pri UN Nebenzja.

Bonus video:

21:34

CENTRALNI DNEVNIK 22.08.2022

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.