OVAJ ČOVEK JE JEDINI PREŽIVEO NESREĆU U KOJOJ JE POGINULA DAJANA: Evo kako sada živi (VIDEO)
Princeza Dajana, Foto: Profimedia

incident

OVAJ ČOVEK JE JEDINI PREŽIVEO NESREĆU U KOJOJ JE POGINULA DAJANA: Evo kako sada živi (VIDEO)

Ris je zadobio teške povrede glave i grudnog koša, proveo je deset dana u komi, a hirurzi su mu rekonstruisali lice sa 150 titanijumskih delova po uzoru na fotografiju njegovog lica pre nesreće

Objavljeno:

Ono što ga je učinilo poznatim i stavilo pod budno oko javnosti i istražnih organa je to što je jedini preživeo saobraćajnu nesreću.

Telohranitelj princeze Dajane, Trevor Ris, jedini je koji je preživeo saobraćajnu nesreću pre 25 godina u kojoj je poginula zajedno sa njenim ljubavnikom Dodijem Al-Fajedom, i njegovim šoferom.

NJegovo ime ponovo je steklo interesovanje javnosti zbog emitovanja novog dokumentarca "Princeza" o životu i smrti princeze Dajane. NJega su objektivi paparaco reportera fotografisali kako u kolima marke "BMW" čeka porodicu da se vrati iz prodavnice u rodnom Šropširu. On tu živi sa suprugom, dvoje dece i njihovim psom u velikoj kući, koju je kupio pre četiri godine, piše Dejli Mejl.

Prema pisanju medija, u rodni gradić se vratio nakon što je nakratko radio za Ujedinjene nacije pre nego što je navodno zaradio bogatstvo kao direktor obezbeđenja naftnog giganta "Halliburton" u Hjustonu u Teksasu. On se potom vratio u svoj rodni okrug Šropšir pre pet godina, i ubrzo počeo da radi u "AstraZeneci", firmi koja stoji iza vakcine protiv korona virusa Univerziteta Oksford.

Međutim, ono što ga je učinilo poznatim i stavilo pod budno oko javnosti i istražnih organa je to što je jedini preživeo saobraćajnu nesreću 31. avgusta 1997. godine u kojoj su poginuli Dajana, njen ljubavnik Dodi Al-Fajed, i Al-Fajedov šofer, Anri Pol. Prva osoba koja je stigla na mesto nesreće bila je načelnica brigade, Martin Monteil.

Ris je zadobio teške povrede glave i grudnog koša, proveo je deset dana u komi, a hirurzi su mu rekonstruisali lice sa 150 titanijumskih delova po uzoru na fotografiju njegovog lica pre nesreće.

Nakon incidenta, bivši padobranac u vojsci, doživeo je "duboku" amneziju, i mogao je da komunicira samo šaputanjem i zapisivanjem stvari, a tragovi koji su ostali na njegovom licu i dan-danas podsećaju na saobraćajnu nesreću koju je preživeo. Hirirg Monsef Daman govorio je o tome kako je pokušao da saučuva život princeze Dajane u noći kada se nesreća desila.

1 / 7 Foto: Profimedia

- NJegov život je sada miran i predvidiv. On sigurno ne pokušava da se dodvori javnosti, niti govori mnogo o tome (šta se dešavalo tokom nesreće). Pokušao je da nastavi dalje sa svojim životom - govori izvor za "The Sun".

Bonus video:

20:41

POPODNEVNI DNEVNIK 22.08.2022

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.