OPŠTI HAOS NA SVADBI: Pojavile se DVE MLADE, gosti ostali šokirani kada su saznali KO JE ONA! (VIDEO)
Mlada, Foto: Printscreen/Twitter/@nkokhi

NEVEROVATNO

OPŠTI HAOS NA SVADBI: Pojavile se DVE MLADE, gosti ostali šokirani kada su saznali KO JE ONA! (VIDEO)

Iz toga se saznaje da je čovek koji se sa ženom, ustvari ljubavnicom, raspravlja mladoženja, a onda se na snimku pojavljuje i druga dama odevena u belo, mlada, koja stoji mirno kao da joj ništa nije jasno

Objavljeno:

Na snimku koji u poslednje vreme kruži Tviterom vidimo ženu odevenu u belo kako nezvozno ulazi u prostoriju u kojoj su okupljeni ljudi. Ona ubrzo zatim pravi scenu, dok muškarac pokušava da je smiri i udalji. U pozadini se čuje prvo žamor ljudi, a onda i sve glasnija graja i navijanje.

Iz toga se saznaje da je čovek koji se sa ženom, ustvari ljubavnicom, raspravlja mladoženja, a onda se na snimku pojavljuje i druga dama odevena u belo, mlada, koja stoji mirno kao da joj ništa nije jasno.

Mladoženja pokušava da izbaci svoju ljubavnicu iz prostorije, ali u tome ne uspeva, te mu jedna od gošći pritiče u pomoć, kako bi ženu koja je van sebe urazumili i isterali sa venčanja. Epilog ove situacije još se nije saznao, ali je mladoženja koji voli da “šara” sasvim sigurno imao štošta da objasni svojoj supruzi, ako je do venčanja uopšte i došlo.

Pregršt zanimoljiv komentara pojavilo se na ispod video snimka i nasmejalo mnoge korisnike.

- Ova žena je legenda! - napisao je jedan čovek u komentaru.

(Espreso/Nportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.