ISPLIVAO SKANDALOZAN SNIMAK PUKOVNIKA! U kancelariji DOHVATIO koleginicu, NIJE MU ODOLELA, sve je procurelo (VIDEO)
Slika sa lica mesta, Foto: Facebook/Vəkil Müdafiəçi

CEO SVET GLEDA I NE TREPĆE

ISPLIVAO SKANDALOZAN SNIMAK PUKOVNIKA! U kancelariji DOHVATIO koleginicu, NIJE MU ODOLELA, sve je procurelo (VIDEO)

Tužilaštvo je navelo da je između 2013. i 2019. godine Mirzajev “snimao video i foto materijal dok je imao s*ksualne odnose

Objavljeno:

Jedan od rukovodilaca vatrogasne službe u Azerbejdžanu je otpušten i priveden jer je tajno snimao svoje ljubavne susrete sa uniformisanom ženom na poslu.

Jedan od snimaka s*ksa u kancelariji je procureo na društvene mreže i brzo postao viralan, čak i van granica zemlje. To je navelo vlasti da pokrenu intenzivnu istragu 18. avgusta, koja je razotkrila vatrogasnog pukovnika Zaura Mirzajeva.

On je radio kao pomoćnik šefa Nacionalne vatrogasne službe Azerbejdžana, ali je od tada smenjen sa svoje pozicije.

Tužilaštvo je saopštilo da se na skorašnjem snimku vidi uniformisani muškarac kako zaključava vrata svoje kancelarije u Ministarstvu za vanredne situacije pre nego što je počinje da “ljubi i miluje ženu u sličnoj uniformi”. Mirzajev je osumnjičen za zloupotrebu službenog položaja, nezakonitu distribuciju p*rnografskog materijala i narušavanje privatnosti.

Nadležni organi, prema izdatom saopštenju, veruju da je pukovnik instalirao skrivenu kameru na svom službenom računaru i ” delovao sa pokvarenom namerom da zadovolji svoju ličnu s*ksualnu želju i druge zavisnosti”.

Tužilaštvo je navelo da je između 2013. i 2019. godine Mirzajev “snimao video i foto materijal dok je imao s*ksualne odnose i druge oblike intimnih odnosa u kancelariji i prouzrokovao da se ilegalni p*rnografski materijali šire internetom u avgustu 2022. godine”.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.