ZA NOĆ SA IRINOM PLATIO SKORO 460.000 DINARA, A ONDA JE DOBIO STRAŠAN POZIV! Priča je dobila obrt neviđenih razmera
Ilustracija, Foto: Dragan Kadić

ŠOKANTNO

ZA NOĆ SA IRINOM PLATIO SKORO 460.000 DINARA, A ONDA JE DOBIO STRAŠAN POZIV! Priča je dobila obrt neviđenih razmera

Neimenovani Rus naseo je na poprilično očiglednu prevaru

Objavljeno:

Fotografija atraktivne mlade "Irine" toliko je zaludela jednog Rusa da je za noć sa njom bio spreman da plati 240 hiljada rubalja (skoro 460.000 dinara), ali je na kraju ipak završio sam u postelji.

Neimenovani muškarac (36) iz Irkutske oblasti u Sibiru, naišao je na zanosnu damu pomenutog imena dok je istraživao jedan sajt za “upoznavanje”, koji je u stvari bio katalog prostitutki.

Natpis ispod Irininog polugolog selfija glasio je „Čekam te”, a usamljeni Rus nije oklevao, već je okrenuo broj ispod slike, piše Komsomolskaja pravda.

Javila se, kako je pretpostavio, ona, datum je zakazan za sledeće veče, a uplata izvršena. Međutim, ubrzo ga je pozvao njen napadni “kolega”.

– Čovek je rekao da je „zajednički fond“ vezan za broj telefona koji je pozvao njegov sagovornik. Tokom poslednjeg poziva prikupljena sredstva su navodno blokirana – saopštila je pres-služba MUP-a Irkutske oblasti.

Da bi mu vratio novac, stranac je zahtevao da mu se prebaci još jedan veliki iznos na račun. Lakoverni Rus je, misleći da još uvek ima šanse da se vidi sa Irininom, u tri navrata pozajmio novac od prijatelja, da bi na kraju prevarantima dao ukupno 238 hiljada rubalja. Tek posle prebacivanja novca shvatio je da je postao još jedna žrtva prevare.

– Prema navedenim činjenicama se vrši sveobuhvatna provera i rešava se pitanje pokretanja krivičnog postupka – naveli su iz MUP-a.

(Espreso/kp.ru)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.