NIKAKO NIJE ZA OSETLJIVE, ČIST HOROR JE ISPILVAO U JAVNOST: Žena mu OTKINULA MEĐUNOŽJE, a tek da VIDITE RAZLOG, AU!
Ilustracija, Foto: Profimedia

prevara

NIKAKO NIJE ZA OSETLJIVE, ČIST HOROR JE ISPILVAO U JAVNOST: Žena mu OTKINULA MEĐUNOŽJE, a tek da VIDITE RAZLOG, AU!

U bizarnom slučaju morala je da interveniše Hitna pomoć

Objavljeno:

Malo se previše zanela kada je odbio da joj preda karticu iz banke.

Jedna žena otkinula je pijanom muškarcu testis jer je odbio da joj da svoju karticu iz banke.

Bizaran zločin se dogodio nedavno u oblasti Grodno, kada je između supružnika je izbio sukob oko para. Naime, neimenovani muškarac je primio platu i otišao kod prijatelja da proslavi “svečanost”.

Suprug, koji navodno ima problema sa alkoholom, potpuno je zaboravio da o tome obavesti svoju ženu, koja očigledno nije bila oduševljena njegovim pijanstvom. Onda je počela da zove muža i tera ga da se vrati kući. U jednom trenutku, čovek je potpuno prestao da komunicira sa njom, što ju je ozbiljno naljutilo. Besna žena je poslala ćerku i zeta da se pozabave situacijom, a oni su sa sobom poveli i njihovu drugaricu, potpuno nesvesni posledica koje će to izazvati.

1 / 5 Foto: Profimedia

Upravo je ta devojka postala ključna figura u sukobu. Stigavši na lokaciju gde je muž bančio sa drugom, nije htela da sluša opravdanje već mu je odmah tražila karticu. Kada je odbio da je preda, jednostavno je uhvatila čoveka za genitalije i izvrnula ih. A evo gde je situacija išla u suprotnom smeru!

Međutim, nije dobro procenila snagu zahvata, zbog čega je morala da interveniše Hitna pomoć. Kasnije se lekarima pridružila i policija, a jedan otkinuti testis je morao da bude skroz amputiran jer nisu mogli da ga prišiju nazad. Devojci sada preti kazna zbog nanošenja teških telesnih povreda.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.