MAJKA JE DOVELA BEBU U BOLNICU A LEKARI SU OSTALI U ŠOKU NAKON ŠTO SU VIDELI OVO: Odmah je uhapšena!
Foto: Printscreen/facebook

PAKAO

MAJKA JE DOVELA BEBU U BOLNICU A LEKARI SU OSTALI U ŠOKU NAKON ŠTO SU VIDELI OVO: Odmah je uhapšena!

Osim opekotina na tlu dječaka pronađene su i modrice za koje se veruje da su nastale prilikom “grubog hvatanja za majicu”

Objavljeno:

Dvogodišnji australijski dečak primljen je na hospitalizaciju sa ozbiljnim opekotinama, modricama i tragovima metamfetamina u mokraći. Za njegovo stanje sumnjiče se njegova majka Ema Žejd Šort (34) i stric Rodni Dejvid Klou (40) koji je ujedno i majčin partner.

Protiv majke i strica dvogodišnjeg dečaka podignuta je optužnica nakon što je dečak navodno uronjen u kipuću vodu zbog čega je hospitalizovan. Po prijemu u bolnicu i daljnjim pretragama uspostavljene su i ostale zabrinjavajuće dijagnoze, objavio je sud u Adelejdu.

Na sudu je rečeno kako je majka dovela svog onesvešćenog sina u kliniku “Bler Atol” 8. avgusta, a mališan je patio od ozbiljnih opekotina i modrica nakon što je boravio u obližnjem hotelu. Pedijatri tvrde da povrede dečaka upućuju na to da je bio uronjen u kipuću vodu, dok majka govori da je njen sin opečen kada je slučajno otvorio slavinu na sudoperi, izvestio je portal Adelaide Advertiser.

Osim opekotina na tlu dječaka pronađene su i modrice za koje se veruje da su nastale prilikom “grubog hvatanja za majicu”. Tužioci su rekli i da su u organizmu dvogodišnjaka pronađeni tragovi metamfetamina, kao i da sprovode istragu kako bi utvrdili da li je dečak pretrpeo bilo kakve povrede mozga zbog nedostatka kiseonika od posledica potapanja.

Majka je rekla policiji i da je njen sin povređen dok je stric brinuo o njemu. Tvrdila je da ih je ostavila nakratko same, a kada se vratila zatekla ih je kako leže bez svesti na krevetu. Njen advokat uverava kako je ova druga verzija priče zapravo istinita.

– Kaže da je bila zbunjena situacijom i uznemirena. Kada je drugi put razgovarala sa policijom rekla je da ne zna šta se dogodilo sa detetom i da je to prava istina. Da je bila svesna šta će se dogoditi ne bi ostavila dete na brigu – rekao je advokat.

Majka nije puštena na slobodu jer sud smatra kako postoji rizik od bega. Navodno je planirala da pobegne iz države, a njen osumnjičeni partner je, pre nego što je priveden, rezervisao kartu.

Majka će kasnije ovog meseca saznati ishod svog zahteva za puštanje na slobodu uz kauciju, dok će Klou ostati u pritvoru do sledećeg saslušanja, zakazanog za decembar.

(Espreso/objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.