ŽELELA JE DA SVI VIDE NJENU TETOVAŽU: Nije ni slutila kakav je PAKAO ČEKA, nije poštovala PRAVILA! (FOTO)
Tetovaža, Foto: Printscreen/Tik Tok/jackiefloww

ŠOKANTNO

ŽELELA JE DA SVI VIDE NJENU TETOVAŽU: Nije ni slutila kakav je PAKAO ČEKA, nije poštovala PRAVILA! (FOTO)

Može biti primamljivo odmah izaći i pokazati svoju novu tetovažu, ali postoje pravila koja morate poštovati ili rizikujete da potpuno uništite svoju novu tetovažu

Objavljeno:

Jackie Florez je ostavljena da se suoči sa posledicama svojih postupaka nakon što je izbegla 'osnovna pravila naknadne nege' svoje nove tetovaže zmaja - nakon što je uživala u suncu i moru u Kankunu.

Može biti primamljivo odmah izaći i pokazati svoju novu tetovažu, ali postoje pravila koja morate poštovati ili rizikujete da potpuno uništite svoju novu tetovažu. Postoje smernice koje treba slediti nakon što dobijete novu tetovažu - od toga da je ne stavljate direktno na sunčevu svetlost, izbegavate da je pokvasite i ne idete na sunčanje.

Nažalost, neki ljudi su previše željni da bljeskaju svojim stalnim mastilom - i to može dovesti do užasnih rezultata. Zvezda društvenih medija Džeki Florez bila je ostavljena da se suoči sa posledicama svojih postupaka nakon što je izbegla „osnovna pravila o naknadnoj nezi“ – dok je otišla na TikTok da pokaže rezultat.

U tipičnom prazničnom duhu, Džeki je odlučila da napravi novu tetovažu nakon što je otišla na sunčano odredište za odmor u Kankunu.

Deljenje fotografija njene nove tetovaže - koja sada izgleda neverovatno bolno - sastojala se od dizajna zmaja sa delikatnim cvetom ispod.

Tetovaža srednje veličine vukla se od dna njenog vrata do zadnjeg dela ramena.

Želeći da pokaže uzbudljiv dodatak svojoj koži, video u aplikaciji za društvene mreže TikTok – koji je do sada već premašio 28,4 miliona pregleda – detaljno opisuje kako je Džeki otišla na sunčanje na čamcu.

U snimku je korišćen popularni audio snimak koji je rekao: "Da, to sam ja... Verovatno se pitate kako sam dospeo u ovu situaciju."

Od dobijanja preplanule kože na moru do tetovaže koja je izgledala prilično bolno - moglo se reći da je njeno putovanje bilo prilično bogato događajima.

Dok fotografije pokazuju da tetovaža izgleda zaražena, obrazovani gledalac ju je opisao kao "samo hidro flaster koji upija višak plazme".

1 / 5 Foto: Printscreen/Tik Tok/jackiefloww

U odeljku za komentare, gledaoci su podelili zabrinutost zbog toga kako Džeki nije poštovala "osnovna pravila" brige o svojoj koži.

Jedan gledalac je napisao: "Ne pravite sveže tetovaže na suncu čak i ako sunce nije toplo, nemojte ih izlagati suncu."

Drugi se našalio: "Baš bukvalno najosnovnija pravila za naknadnu negu lol"

(Espreso/Mirror.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.