TAJNE ŠEME DALEKO OD PUTINA: Visoki zvaničnik KREMLJA kontaktirao "PROTIVNIKE"
Vladimir Putin, Foto: Printscreen, Profimedia

tenzije

TAJNE ŠEME DALEKO OD PUTINA: Visoki zvaničnik KREMLJA kontaktirao "PROTIVNIKE"

Neki zvaničnici Kremlja takođe su zabrinuti zbog borbi koje predstavljaju veliki rizik, kao što su okršaji u blizini nuklearne elektrane Zaporožje u Ukrajini

Objavljeno:

Visoko rangirani zvaničnik Rusije navodno je u tajnosti kontaktirao zapadne zemlje za pomoć kako bi se završila vojna operacija u Ukrajini, tvrde mediji.

Kako javlja britanski "Miror", tajni član elite okružene oko predsednika Rusije Vladimira Putina navodno je otkrio da je zvanični Kremlj u panici i očajnički želi da se okonča rat u Ukrajini. Mediji navode da taj izvor nudi da se započnu pregovori kako bi se prekinula borbena dejstva.

Svetski mediji ističu da se ovaj izveštaj našao među zapadnim obaveštajnim službama, a predstavnici smatraju da su bliski Putinovi savetnici zabrinuti zbog štete koje su sankcije nanele ruskoj ekonomiji usled vojne operacije u Ukrajini.

Neki zvaničnici Kremlja takođe su zabrinuti zbog borbi koje predstavljaju veliki rizik, kao što su okršaji u blizini nuklearne elektrane Zaporožje u Ukrajini.

"Miror" smatra da je kontakt najverovatnije uspostavljen sa američkom agencijom CIA ili sa nekim od zapadnih diplomata, a isti medij navodi da je to učinjeno Putinu iza leđa.

1 / 10 Foto: Profimedia

"Predstavnik Putinovog uskog kruga poslao je signal zapadu da postoji želja da se pokrenu pregovori. Među elitom u Kremlju vladi panika", prenosi "Miror" i navodi da je izvor u pitanju anonimni insajder zvanične Moskve koji je "jedan od stubova režima u Rusiji".

Bonus video:

04:02

SALMAN RUDŽI NA UDARU VEĆ 3 DECENIJE Publicista Lučić za Kurir TV: Ovo je klasična obaveštajna igra

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.