ODBEGLI MAJMUN BRUTALNO NAPAO DEVOJČICU: Roditelji je jedva ODVOJILI od njega, dete se sada bori za ŽIVOT! (VIDEO)
Majmun, Foto: Printscreen/Itemfix

NEVEROVATNO

ODBEGLI MAJMUN BRUTALNO NAPAO DEVOJČICU: Roditelji je jedva ODVOJILI od njega, dete se sada bori za ŽIVOT! (VIDEO)

Na snimku sigurnosne kamere se vidi kako životinja napada devojčicu i ujeda je, dok se njeni roditelji bore da je oslobode iz stiska odbeglog majmuna

Objavljeno: 14:00h

Odbegli majmun iz zoološkog vrta u Rusiji brutalno je napao ukrajinsku devojčicu u Moskvi koja je sa porodicom pobegla iz Ukrajine zbog rata. Napad se dogodio ispred kuće, a dete se sada bori za život.

Na snimku sigurnosne kamere se vidi kako životinja napada devojčicu i ujeda je, dok se njeni roditelji bore da je oslobode iz stiska odbeglog majmuna.

Devojčica po imenu Paulina sada je na intenzivnoj nezi nakon užasnog napada u elitnom naselju u blizini ruske prestonice. Njene povrede su u bolnici opisane kao teške.

Zadobila je posekotne ruku i nogu i imala je ozbiljan gubitak krvi. Majka i otac su čuli njene vriske iz dvorišta i požurili da je spasu. Majmun je nastavio da napada dete, čak i kada su je roditelji odvojili od njega.

"Roditelji su dotrčali i sa mukom oslobodili ćerku iz kandži životinje", navedeno je izveštaju.

Majmun je pobegao iz zoološkog vrta koji je pripadao milioneru na susednom imaju i popeo se na ogradu. Zatim je napao Paulinu koja je bila na stepenicama blizu baštenskog bazena, a incident su snimile nadzorne kamere.

Druga deca su viđena kako beže nakon što je majmun došao i napao devojčicu. Na snimku se vidi kako majmun vuče dete na zemlju.

Izveštaji su pokazali da bogati susedi iz čijeg je dvorišta pobegao majmun, takođe drže i slonove, vukove i druge divlje životinje. U pitanju je kuća supruge istaknutog moskovskog advokata.

Policija sada istražuje slučaj, nakon što su roditelji devojčice prijavili napad.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.