MAJMUN BACIO NOVOROĐENČE SA TERASE DOK SU UŽASNUTI RODITELJI GLEDALI! Svet ne pamti ovakvu TRAGEDIJU, HOROR!
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube

TUGA DO NEBA!

MAJMUN BACIO NOVOROĐENČE SA TERASE DOK SU UŽASNUTI RODITELJI GLEDALI! Svet ne pamti ovakvu TRAGEDIJU, HOROR!

Par je potom sjurio niz stepenice i istrčao napolje u pomoć bebi, ali je on nažalost proglašen mrtvim na mestu događaja

Objavljeno:

Novorođenče je umrlo nakon što ga je majmun nasilno bacio sa krova dok su ga užasnuti roditelji gledali.

Nirdeš Upadjaj (25) bio je na krovnoj terasi svoje kuće u selu Dunka u Utar Pradešu u Indiji sa suprugom i četvoromesečnim sinom kada ih je napala grupa primata.

Ostavljen okružen životinjama, on i njegova porodica pokušali su da brzo pobegnu pre nego što se fatalna greška završila tragičnim gubitkom.

Nidreš se slučajno spotaknuo i ispustio dečaka, a majmun koji je iskočio odmah je zgrabio dete za ruku i bacio ga na tri sprata sa krova pre nego što je bilo koji roditelj uspeo da reaguje.

Par je potom sjurio niz stepenice i istrčao napolje u pomoć bebi, ali je on nažalost proglašen mrtvim na mestu događaja.

Od tada je otvoren slučaj njegove smrti u policijskoj stanici Šahi, dok je šef zaštite grada Bareilli rekao za PTI Nevs da je tim za divlje životinje poslat da istraži majmune.

Napadi na ljude iz velikih lutajućih populacija rezus majmuna u indijskoj provinciji Utar Pradeš su prijavljivani u prošlosti, pri čemu je nekoliko njih uključivalo decu.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube

2020. godine, majmun alkoholičar suočio se sa životom iza rešetaka nakon što je krvavo divljao u regionu. Životinja natopljena pićem, poznata kao Kalua, krenula je svojim tragom uništenja kada je njegov vlasnik umro.

Okulista je hranio ljubimca žestokim pićem kod kuće u Marzapuru, ali nakon njegove smrti zalihe alkohola na koje je majmun bio oslonjen su presušile, što ga je navelo da izađe na ulice u slepom besu.

(Espreso/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.