"PREOKRENUĆEMO TOK RATA": Ukrajina odgovorila na STALNE PRETNJE - najvili i MNOGA IZNENAĐENJA!
Ilustracija, Foto: Profimedia, Google Earth

ODGOVOR

"PREOKRENUĆEMO TOK RATA": Ukrajina odgovorila na STALNE PRETNJE - najvili i MNOGA IZNENAĐENJA!

Početkom jula predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski je posle sastanka sa holandskim premijerom Markom Ruteom pomoć te zemlje označio kao „neprijatno iznenađenje za Rusiju“

Objavljeno:

Šef kancelarije Vladimira Zelenskog Andrij Jermak rekao je danas da Ukrajina namerava da preokrene tok sukoba pre zime i najavio „mnoga iznenađenja“.

Situaciju u Ukrajini iz časa u čas možete pratiti na našem blogu.

- Sada je važno sprečiti Ruse da nas na zimu uvuku u rat. Mnogo zavisi od obučenosti naših vojnika. Preokrećemo tok ovog rata. Uskoro će biti mnogo iznenađenja - napisao je Jermak na svom Telegram kanalu.

Kako navodi RIA Novosti, Kijev je više puta najavljivao "neprijatna iznenađenja za Rusku Federaciju".

Jarmak je o takvim iznenađenjima govorio početkom juna, nakon telefonskog razgovora sa savetnikom američkog predsednika Džoa Bajdena o novom paketu vojne pomoći.

Početkom jula predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski je posle sastanka sa holandskim premijerom Markom Ruteom pomoć te zemlje označio kao „neprijatno iznenađenje za Rusiju“.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/EDUARDO MUNOZ / POOL

Ranije ovog meseca portparol Glavne obaveštajne uprave ukrajinskog ministarstva odbrane Vadim Skibicki rekao je da bi Kijev mogao da upotrebi američke rakete za udar na Krim.

Bonus video:

54:56

REDAKCIJA 21.07.2022. 3.DEO

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.