HOROR! Komšije se ŽALILE na SMRAD, a onda isplivalo JEZIVO otkriće - policiju sačekao STRAVIČAN PRIZOR! (FOTO)
Šelja Seleon, Foto: Police

jezivo!

HOROR! Komšije se ŽALILE na SMRAD, a onda isplivalo JEZIVO otkriće - policiju sačekao STRAVIČAN PRIZOR! (FOTO)

Komšije koje su mesecima bile zabrinute zbog smrada koji se širio, takođe zahtevaju odgovore, a neki od njih će biti ispitani u okviru istrage

Objavljeno:

Policija pokreće istragu o smrti medicinske radnice Šejle Seleone, čije je telo posle dve i po godine pronađeno na sofi u stanu u Južnom Londonu.

Šejlini posmrtni ostaci otkriveni su u februaru u jednosobnom stanu u kom je živela. Veruje se da je žena, čija porodica živi u Južnoj Africi umrla pre više od dve godine, kada je poslednji put viđena.

Komšije su se još u oktobru 2019. godine požalile na užasan smrad koji je dopirao iz njenog stana. Pritužbe su se nastavile, a jedan komšija tvrdio je da je stambenu zajednicu povodom ovog slučaja kontaktirao više od 50 puta.

Policija je tek u februaru ove godine odlučila da provali u stan. Kada su otvorili vrata, ostali su šokirani onim što su zatekli. Njeno telo, koje je bilo u fazi raspadanja, pronađeno je na sofi u dnevnoj sobi.

Tek pet meseci kasnije mrtvozornik pokreće istragu o Šejlinoj smrti, kako bi se utvrdilo kada i od čega je ona preminula. Policija će takođe da istraži kako je moguće da više od dve godine niko nije prijavio njen nestanak, piše Daily Mail.

Šejla Seleon
foto: Police

Policija veruje da je nesrećna žena preminula prirodnim putem.

U rodnoj Južnoj Africi iz koje je njena majka davno emigrirala, kako bi radila kao kućna pomoćnica za jednog lekara u Londonu, članovi porodice se pripremaju za sahranu. Komšije su uspele da prikupe novac kako bi pomogli da njeno telo bude prebačeno u domovinu.

Komemoraciji u Londonu prisustvovao je samo njen davno otuđeni brat, inače osuđivani ubica i predstavnik stambene zajednice u kojoj je živela.

Komšije koje su mesecima bile zabrinute zbog smrada koji se širio, takođe zahtevaju odgovore, a neki od njih će biti ispitani u okviru istrage.

1 / 6 Foto: Profimedia

Policija pretpostavlja da je Šejla preminula u kasno leto ili ranu jesen 2019. godine.

Bonus video:

54:37

REDAKCIJA 21.07.2022. 2.DEO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.