PUTIN SE NAKAŠLJAO, PESKOV SE MOMENTALNO OGLASIO: Otkrio kakvo je zdravstveno stanje LIDERA!
Vladimir Putin, Foto: Profimedia

GLASINE NE PRESTAJU

PUTIN SE NAKAŠLJAO, PESKOV SE MOMENTALNO OGLASIO: Otkrio kakvo je zdravstveno stanje LIDERA!

Putin se zakašljao, Peskov sada otkrio kakvo je zdravstveno stanje predsednika

Objavljeno:

Kremlj je danas saopštio da je predsednik Rusije Vladimir Putin (69) dobrog zdravlja, odbacivši glasine da mu nije dobro.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je novinarima da se poslednjih meseci na Zapadu spekuliše o predsednikovom zdravlju, ali da su izveštaji da je bolestan "ništa drugo do lažni", preneo je Rojters.

Dmitrij Peskov
Dmitrij Peskovfoto: Profimedia

Putin se nakašljao tokom jučerašnjeg javnog nastupa, kada je agencija Interfaks prenela njegove reči da se malo prehladio tokom posete Iranu prethodnog dana.

"U Teheranu je juče bilo veoma vruće, plus 38 (stepeni Celzijusa), a klima je bila jaka. Zato se izvinjavam“, rekao je Putin.

Podsetimo, direktor CIA Vilijam Berns odgovorio je na glasine o zdravlju Vladimira Putina, poričući da je ruski predsednik bolestan.

Berns, koji govori ruski i koji se bavio Putinom preko dve decenije, upitan je o periodičnim medijskim izveštajima koji ukazuju da Putinu nije dobro na Bezbednosnom forumu Aspen u sredu.

1 / 6 Foto: Profimedia

-Postoji mnogo glasina o zdravlju predsednika Putina i, koliko mi možemo da kažemo, on je očigledno previše zdrav – odgovorio je Berns, preneo je “Gardijan”.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.