BILA JE OTELOTVORENJE AMERIČKOG SNA: Dirljiv oproštaj Ivanke i Erika Trampa od majke tera SUZE NA OČI! (VIDEO)
Foto: Profimedia

TUGA

BILA JE OTELOTVORENJE AMERIČKOG SNA: Dirljiv oproštaj Ivanke i Erika Trampa od majke tera SUZE NA OČI! (VIDEO)

I Ivanka i Erik govorili su na službi u crkvi Svetog Vincenta Ferera na Aper Ist Sajdu pred 100 ožalošćenih, uključujući bivšeg predsednika Donalda Trampa, njegovu suprugu Melaniju i njihovog 16-godišnjeg sina Barona

Objavljeno:

Ivana Tramp ostala je u sećanju dece kao 'otelovljenja američkog sna' rekli su oni posle mise u Njujorku.

I Ivanka i Erik govorili su na službi u crkvi Svetog Vincenta Ferera na Aper Ist Sajdu pred 100 ožalošćenih, uključujući bivšeg predsednika Donalda Trampa, njegovu suprugu Melaniju i njihovog 16-godišnjeg sina Barona.

„Kada sam odrastala, moja majka mi nije rekla da žena može da radi šta god želi – pokazala mi je. Bila je pionir i za muškarce i za žene. Majka mi je jednom rekla da ne postoji ništa što ne može da uradi u štiklama. Naučila nas je kako da ulovimo ribu, a zatim da kuvamo ono što smo ulovili. Moja mama je proširila naš um", rekla je.

1 / 4 Foto: Profimedia

'Imala je mozga; imala je lepotu. Ona je bila oličenje američkog sna... Bila je sila prirode, mogla je da pobedi svakog muškarca niz padinu, svaku ženu na pisti.

„Vladala je nad nama [decom] gvozdenom pesnicom, ali i zlatnim srcem“, rekao je Erik.

Nakon službe, očekuje se da će porodica otputovati u Nju Džersi na privatni prijem u Trampov nacionalni golf klub Bedminster.

Bonus video:

00:16

Sahrana Vladimira Milivojeva

(Espreso/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.