ZNA SE KAKO I OD ČEGA, UPRAVO JE OBJAVLJENO: Evo zašto je umrla Ivana Tramp!
Foto: Profimedia

SVE SE ZNA

ZNA SE KAKO I OD ČEGA, UPRAVO JE OBJAVLJENO: Evo zašto je umrla Ivana Tramp!

"Naša majka je bila neverovatna žena - sila u poslu, sportista svetske klase, blistava lepotica i brižna majka i prijatelj", navodi se u saopštenju porodice Tramp

Objavljeno:

Ivana Tramp, prva supruga bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, umrla je od povreda zadobijenih usled pada, saopštila je u petak njujorška kancelarija glavnog medicinskog istražitelja.

Bivši predsednik je u četvrtak rekao da je Ivana Tramp umrla u svom domu u Njujorku. Imala je 73 godine.

Ivana Tramp je bila prva supruga Donalda Trampa. Zajedno su imali troje dece - Donalda mlađeg, Ivanku i Erika Trampa.

"Naša majka je bila neverovatna žena - sila u poslu, sportista svetske klase, blistava lepotica i brižna majka i prijatelj", navodi se u saopštenju porodice Tramp.

Hitna pomoć sa Menhetna, reagujući na poziv za srčani zastoj, pronašla je 73-godišnju ženu u stanu u Aper Ist Sajdu nešto posle 12.30 časova. Proglašena je mrtvom na licu mesta, saopštila je njujorška policija.

Ivana Tramp
foto: Profimedia

Prema policijskim izvorima, Ivana Tramp je pronađena bez svesti i bez reakcije na dnu stepenica u svom stanu. Policija istražuje da li je pala i, ako jeste, da li je pad na bilo koji način doprineo njenoj smrti, rekli su izvori.

U petak je medicinski islednik rekao da je preminula od posledica tupih povreda koje je zadobila usled pada. Način smrti je nesretan slučaj i nije sumnjiv, rekao je veštak.

U izjavi na svojoj platformi Truth Social, bivši predsednik se prisetio Ivane kao "divne, lepe i neverovatne žene, koja je vodila sjajan i inspirativan život".

- Njen ponos i radost bila su njeno troje dece, Donald mlađi, Ivanka i Erik. Bila je tako ponosna na njih, kao što smo svi mi bili tako ponosni na nju - napisao je Donald Tramp.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.