VERNICI ZAPANJENI PRIZOROM NA NEBU: Sveštenik tvrdi da se ukazala baš OVA SVETICA - ostao ZETEČEN! (FOTO)
Devica Marija, Foto: Printscreen/Twitter/Fr. Evaristus Bassey

VAU!

VERNICI ZAPANJENI PRIZOROM NA NEBU: Sveštenik tvrdi da se ukazala baš OVA SVETICA - ostao ZETEČEN! (FOTO)

Priču o ukazanju zaključio je 3. jula, kada je na svom profilu na Tviteru objavio još jednu od fotografija koju su mu prosledili tamošnji vernici

Objavljeno:

Evaristus Besi, katolički sveštenik iz nigerijskog Kalabara, objavio je na svom profilu na Tviteru fotografije navodnog ukazanja Device Marije, pa je kazao da je “čudesnom događaju” svedočilo više od sto ljudi. Vest o ukazanju postavio je 30. juna u večernjim satima.

– U sredu, 22. juna 2022., Blažena Devica Marija ukazala se u jednoj od naših župa u Kalabaru. Tome je svedočilo više od stotinu ljudi, pa čak i protestantski pastor Destini Egan koji je došao da poseti svog rođaka, pomoćnog sveštenika – naveo je Besi u prvoj objavi i pola sata kasnije objavio nove, do njega dospele, snimke.

– Bilo je presvetlo da bi se dobile jasnije fotografije. Uglavnom, nakon što se pojavila, preselila se do njoj posvećenog svetilišta i zatim otišla u visine. Bilo je čudesno, ta cela aura oko župe. Nije se nikome obratila, ali verujem da je došla da nas uveri kako je Bog uz nas – istakao je Besi.

Mora se priznati da su Besija u komentarima pojedinci napali da je zapravo ukrao stare fotografije sa interneta kako bi izmislio da se desilo čudo, međutim sveštenik je narednim danima nastavio da objavljuje iskaze novih navodnih svedoka.

Tako je objavio i fotografiju čoveka potpisanog kao “Saviour Asuquo”, koji je kazao da je video kako “lik Blažene Device Marije izlazi iz područja duge i približava mu se”.

Rekao je da je ostao zatečen jer je vrlo jasno gledao u ženu koja je nosila trepereću krunu dok se oko nje ukazivalo svetlo. Tome je dodao da nikad nije video tako lepu ženu, ali i naglasio da mu ništa nije kazala, da mu se samo nasmešila.

Priču o ukazanju zaključio je 3. jula, kada je na svom profilu na Tviteru objavio još jednu od fotografija koju su mu prosledili tamošnji vernici.

Inače, Besi je profil na Tviteru ukrasio fotografijom njegovog susreta sa papom Franjom, a o sebi je u uvodu napisao da je svojevremeno vršio dužnost izvršnog direktora “Karitasa” u Nigeriji.

Bonus video:

04:33

ČUVENI MUZIČAR OTKRIO CECU SA 15 GODINA I PROSLAVIO JE! Pisao joj pesme i garantovao ušteđevinom za nju A ONA MU ZALUPILA VRATA

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.