TURISTA PRONAĐEN MRTAV NA OMILJENOJ DESTINACIJI SRBA: Satima nepomično ležao na ležaljci, mislili da se SUNČA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

TRAGEDIJA

TURISTA PRONAĐEN MRTAV NA OMILJENOJ DESTINACIJI SRBA: Satima nepomično ležao na ležaljci, mislili da se SUNČA!

Bolničari su požurili na lice mesta da urade reanimaciju, ali nisu uspeli da ga spasu

Objavljeno: 13:50h

Britanski turista pronađen je mrtav na ležaljci na Kritu nakon što je satima ležao nepomično. 54-godišnjeg muškarca videli su u subotu oko 20 sati zabrinuti ljudi na popularnoj plaži. Kada su otišli ​​da provere čoveka, shvatili su da je bez svesti i pozvali su hitnu pomoć.

To se dogodilo na plaži Stalida u opštini Hersonisos, a izgledalo je kao da Britanac uživa na suncu tokom celog dana. Međutim, on je satima bio nepomičan na svojoj ležaljci, što je navelo one u blizini da pozovu hitnu pomoć, prenose lokalni mediji.

Bolničari su požurili na lice mesta da urade reanimaciju, ali nisu uspeli da ga spasu. Zatim je prebačen u Univerzitetsku bolnicu Heraklion gde je proglašen mrtvim. Stalida se smatra jednom od najpoznatijih i najpopularnijih destinacija na Kritu. Ponekad se naziva i Stalis, poznat je po plaži pogodnoj za porodicu i nalazi se na severnoj obali Krita.

1 / 5 Foto: Profimedia

Prošle nedelje, poginuo je još jedan turista u Grčkoj. Kapetan britanskog broda poginuo je u čudnoj nesreći dok je vezivao svoje plovilo. Ovaj 30-godišnji turista pokušavao je da pričvrsti svoj čamac za ​​stenu na ostrvu Nimos u utorak, 12. jula, oko podneva, kada se okliznuo i pao u smrt.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.