PUCNJAVA U POPULARNOM LETOVALIŠTU: Naoružani napadač počeo da puca na prepunom PODIJUMU ZA IGRU!
Ilustracija, Foto: Profimedia

HOROR!

PUCNJAVA U POPULARNOM LETOVALIŠTU: Naoružani napadač počeo da puca na prepunom PODIJUMU ZA IGRU!

Snimci objavljeni na društvenim mrežama pokazuju da se pucnjava dogodila u VIP delu kluba, što je izazvalo stampedo dok su gosti kluba očajnički bežali sa mesta događaja

Objavljeno:

Jedna žena je navodno ubijena nakon što su četiri osobe upucane u noćnom klubu u Marbelji kada je naoružani napadač počeo da puca na prepunom podijumu za igru.

Pucnjava se dogodila u ranim jutarnjim satima u Opium Beach Clubu, klubu popularnom među britanskim turistima u španskom popularnom letovalištu, prenosi Dejli mejl.

Među gostima u klubu je izbila tuča kada je jedna osoba izvadila pištolj i počela da puca.

Potom je uboden nožem u glavu i torzo, rekli su izvori, i on ostaje u bolnici u teškom stanju.

Prema Euro vikliju, potvrđeno je da je žena umrla nakon napada. Svi ostali koji su povređeni u pucnjavi su hospitalizovani i njihovo stanje još uvek nije poznato.

Policija je zprimila poziv o nasilju u 1.10 časova iza ponoći. Snimci objavljeni na društvenim mrežama pokazuju da se pucnjava dogodila u VIP delu kluba, što je izazvalo stampedo dok su gosti kluba očajnički bežali sa mesta događaja.

Bonus video:

06:49

NIJEDAN OTETI SRBIN SE NIJE ŽIV VRATIO IZ KANDŽI OVK! Stručnjaci: Protiv Tačija će svedočiti samo Albanci, TU PRAVDE NEMA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.