IVANU SU NAŠLI ONESVEŠĆENU NA DNU STEPENICA: Pre toga je bila kod FRIZERA, uššla je u kuću i samo se SRUŠILA!
Ivana Tramp, Foto: Profimedia

horor

IVANU SU NAŠLI ONESVEŠĆENU NA DNU STEPENICA: Pre toga je bila kod FRIZERA, uššla je u kuću i samo se SRUŠILA!

"Bio je to veoma tužan dan“, rekao je Erik Tramp dok je izlazio iz kuće svoje majke u blizini Central parka

Objavljeno:

Ivana Tramp umrla je u 73. godini nakon što je pronađena bez svesti u svojoj kući u Njujorku, nekoliko sati pre nego što je imala termin u frizerskom salonu.

Osoblje koje je stiglo u rezidenciju i istražitelji su je pronašli na dnu stepenica u njenoj kući na Menhetnu nešto pre 13:00 u četvrtak. Zvaničan uzrok smrti još nije potvrđen.

"Bio je to veoma tužan dan“, rekao je Erik Tramp dok je izlazio iz kuće svoje majke u blizini Central parka.

Ivana je provela svoje poslednje dane pripremajući se za dugo očekivani odlazak u Sen Trope u petak, a planirala je posetu svom uobičajenom frizeru na dan kada je pronađena mrtva, rekao je zaposleni u salonu za Dejli mejl.

1 / 18 Foto: Profimedia

Vest o Ivaninoj smrti prvi je podelio bivši predsednik SAD, Donald Tramp, putem objave na svom Truth Social nalogu u četvrtak popodne.

"Veoma sam tužan što obaveštavam sve one koji su je voleli, a kojih ima mnogo, da je Ivana Tramp preminula u svom domu u Njujorku“, napisao je on.

Tramp je imao troje dece sa svojom bivšom ženom, sa kojom se oženio 1977. i razveo 1992. godine, a svoju prvu ženu je opisivao kao '"lepu, neverovatnu" ženu.

Detektivi veruju da je Ivana Tramp nastradala nakon pada niz stepenice, možda zbog bolesti koju ima, rekao je policijski zvaničnik za Dejli njuz. Veruje se da je smrt iznenadna. Vlasti istražuju da li je srčani zastoj možda imao ulogu u njenoj smrti, preneo je list.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.