ZBOG OVE LEPOTICE USLEDIO JE RAZVOD OD IVANE TRAMP: I ne, nije Melanija! (FOTO)
Foto: Profimedia

ona mu je ukrala srce

ZBOG OVE LEPOTICE USLEDIO JE RAZVOD OD IVANE TRAMP: I ne, nije Melanija! (FOTO)

Tramp se pojavio na naslovnoj strani Njujork posta osam dana zaredom

Objavljeno:

Brak Donalda Trampa sa Ivanom Tramp, bivšom suprugom koja je danas preminula, postao je predmet interesovanja javnosti tokom Božića 1989. godine kada su tokom odmora u Aspenu u Koloradu, viđeni kako se svađaju.

Ivana je tada srela ljubavnicu svog muža, Marlu Mejpls.

Marla En Mejpls (1963) je američka glumica, model, pevačica i prezenterka. Bila je druga žena Donalda Trampa. Venčali su se 1993. godine i imaju jednu ćerku, Tifani. Par se razveo 1999. godine. Tokom burne veze rastali su se najmanje jedanput.

Tramp se pojavio na naslovnoj strani Njujork posta osam dana zaredom. Jedan naslov bio je zahvaljujući Marli Mejpls koja je izjavila da je sa Trampom imala najbolji seks u životu.

MARLA MEJPLS
foto: pRINTSCREEN/YOUTUBE/ Inside Edition

Marla je imala je nekoliko filmskih uloga, a imala je priliku da nastupa i na čuvenom Brodveju. Oprobala se i kao pevačica pa je izdala album "The Endles". Dizajnirala je odeću za trudnice 1993. godine, a kolekcija se prodavala u nekoliko robnih kuća.

"Dobre grudi, nema mozga"

U biografiji "Trampovi: tri generacije koje su sagradile imperiju", koju je Donald Tramp osporavao zato što je prikazan kao prostak, autorka Gvenda Bler objasnila je kako je izgledao njegov drugi brak.

- Usred poslovnih razgovora on bi izvukao Marlinu fotografiju i počeo naširoko da priča o onome čime ju je priroda bogato obdarila. Ponekad bi prekidao sastanke u svojoj sali za konferencije i pred svima puštao video kasetu s njom. "Ona bi vrckala u kupaćem kostimu", izjavila je jedna osoba koja je bila prisutna na tim sastancima, "a on bi pravio one komentare u stilu - dobre grudi, nema mozga".

Čikago tribjun je izvestio da je do februara 1990. godine, Donald izbacio Ivanu iz njene kancelarije u Plaza hotelu, a pravna bitka vodila se oko četiri predbračna ugovora oko kojih su godinama pregovarali.

Bivša supruga Donalda Trampa, Ivana Tramp preminula je u 73. godini, saopštila je porodica.

Ona je bila prva Trampova supruga i zajedno imaju troje dece i desetoro unučadi. Ivana je rođena u Čehoslovačkoj, a udala se za Trampa 1977. godine. U braku su bili do 1992. godine.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.