ŠOOOOK! Evo koliko godina ima Ivanka Tramp!
Porodica Tramp, Foto: EPA-EFE/ ERIK S. LESSER

neverica

ŠOOOOK! Evo koliko godina ima Ivanka Tramp!

I pre dolaska na mesto predsednika, dok se bavio biznisom, Tramp se oslanjao na pomoć starije ćerke, a često se pominjalo da je Ivanka nasledila najviše talenta i interesovanja za biznis

Objavljeno:

Kažu da nikada u istoriji dete nekog predsednika Sjedinjenih američkih država nije uspelo da se popne toliko visoko u američkoj administraciji, kao što je to slučaj sa Ivankom Tramp. Između moćnog muža i još moćnijeg oca ona je uspela da je u SAD ali i van granica ove svetske sile posmatraju kao ozbiljnog igrača, što zbog uticaja na predsednika Donalda Trampa, to i zbog poteza koje je povlačila od kako je sa ocem ušetala u Belu kuću.

Ali, ko je zapravo Ivanka Tramp?

Nije tajna da se smatrala jednom od najpouzdanijih osoba u okruženju nekadašnjeg prvog čoveka Sjedinjenih Američkih Država. Američki mediji često nazivaju Ivanku “najuticajnijom ženom iz senke”, “budućom predsednicom SAD”, “očima i ušima Donalda Trampa”.

I pre dolaska na mesto predsednika, dok se bavio biznisom, Tramp se oslanjao na pomoć starije ćerke, a često se pominjalo da je Ivanka nasledila najviše talenta i interesovanja za biznis.

Donald Tramp
foto: EPA/ Stefani Reynolds

Ivanka Tramp

Nakon pobede na izborima, postalo je jasno da će biti očeva desna ruka i u politici. Ima snažan uticaj na Donalda Trampa, pre svega, kada je reč o spoljnoj politici. Kažu da niko nije znao o onome što bivši američki predsednik radi i planira bolje od nje.

Prisustvovala je i mnogobrojnim Trampovim zvaničnim posetama stranim zemljama i na taj nači učvrstila svoj položaj višeg savetnika, ali i postala prvo dete nekog predsednika SAD koje se probilo tako visoko u američkoj administraciji.

Ivanka Tramp
foto: Profimedia

Sukob s Melanijom!

Osim "čudnog" odnosa sa ocem o kome se svako malo piše, mediji su naširoko izveštavali i o njenoj borbi sa Melanijom Tramp, sadašnjom suprugom Donalda Trampa, oko mesta u Beloj kući. Njih dve, navodno, nisu u dobrim odnosima, a Ivanku nazivaju "prvom ćerkom" SAD zbog njenog uticaja na nekadašnju politiku oca.

Ivanka je inače odigrala i važnu ulogu u diplomatskoj poseti Aziji kada je "zasenila" Majka Pompea, Trampovog starijeg savetnika.

Tada ju je njen otac na neki način i prestavio rekavši "Da li je neko čuo za Ivanku? Dođi, Ivanka. Ona će ukrasti šou!". Tom prilikom je on nazvao duo Pompeo - Ivanka "Lepotica i zver".

Donald Tramp, Melanija Tramp
foto: Profimedia

Ivanka Tramp je rođena 30. oktobra 1981. godine što znači da ima 40 godina.

Podsećamo, sinoć je preminula Trampova bivša supruga Ivana Tramp, Ivankina majka.

Ona je Trampova prva žena, majka troje dece koje je dobila u braku sa njim.

"Naša majka je bila neverovatna žena - sila u poslu, sportista svetske klase, blistava lepotica i brižna majka i prijatelj", navodi se u saopštenju porodice Tramp.

"Ivana Tramp je preživela. Pobegla je od komunizma i prigrlila ovu zemlju. Učila je svoju decu hrabrosti i čvrstini, saosećanju i odlučnosti", navela je porodica. "Nedostajaće majci, njeno troje dece i desetoro unučadi".

Ivana Tramp je bila prva supruga Donalda Trampa. Zajedno su imali troje dece: Donalda mlađeg, Ivanku i Erika Trampa.

Ivana Tramp, koja je odrasla pod komunističkom vlašću u bivšoj Čehoslovačkoj, udala se za Donalda Trampa 1977. godine.

Par se razveo 1992. godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.