NAPAO 2 DEVOJKE I TINEJDŽERKU, DODIRIVAO IH PREKO ODEĆE: Uhapšen tinejdžer (13)
Ilustracija, Foto: Profimedia

seksualni napad usred bela dana

NAPAO 2 DEVOJKE I TINEJDŽERKU, DODIRIVAO IH PREKO ODEĆE: Uhapšen tinejdžer (13)

Ranije je isti portparol apelovao na pomoć javnosti u hvatanju napadača

Objavljeno:

Trinaestogodišnji dečak uhapšen je zbog sumnje da je izveo niz seksualnih napada na dve devojke i tinejdžerku u različitim danima prošle nedelje, saopštila je policija.

Mladi školarac je uhapšen u svojoj kući u Berkširu, istom gradu u kojem su izvršeni odvojeni seksualni napadi na tri žrtve koje su navodno upale u zasedu na ulici.

Napadi su, kako se navodi, izvedeni usred bela dana, 5. i 6. jula.

- Nakon istrage, jedan dečak je uhapšen pod sumnjom za seksualni napad. Trinaestogodišnjak u ovom trenutku ostaje u policijskom pritvoru. Njegovo hapšenje je u vezi sa seksualnim napadima koji su se dogodili 5. i 6. jula u kojima su tinejdžerka i dve devojke u 20-im godinama bile napastvovane preko odeće u tri odvojena incidenta - rekao je sinoć portparol policije doline Temze.

Ranije je isti portparol apelovao na pomoć javnosti u hvatanju napadača.

- Oko 22.50 u utorak (5. jula), muškarac je neprikladno dodirnuo žrtvu, devojku od 20 godina, preko njene odeće. U sredu (6. jula), oko 7.30 časova ujutru, nedolično je dodirnuo drugu žrtvu, takođe devojku u 20-im godinama, preko njene odeće na pešačkoj stazi koja vodi prema jednom hotelu - rekao je.

Devojka plače, Žena plače, Devojka, Žena, Telefon, Plakanje, Stres, Zlostavljanje, Trauma, Raskid, Seksualno uznemiravanje
foto: Profimedia

- Onda je oko 8.20 ujutru dodirnuo treću žrtvu, u tinejdžerskim godinama, neprikladno preko odeće - dodao je.

- Shvatamo nasilje nad ženama i devojkama izuzetno ozbiljno i posvećeni smo sprečavanju štete i privođenju počinilaca pravdi. Apelujem na sve koji su bili očevici ovih incidenata ili imaju bilo kakvu informaciju o njima ili osumnjičenom da nam se jave - rekao je inspektor Elton Evans.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.