NEVEROVATNA PRIČA O TOME KAKO SU SE UPOZNALI DONALD I IVANA: Ovo nikoga neće ostaviti RAVNODUŠNIM!
Foto: Profimedia

PRIČA O POČETKU JEDNE LJUBAVI

NEVEROVATNA PRIČA O TOME KAKO SU SE UPOZNALI DONALD I IVANA: Ovo nikoga neće ostaviti RAVNODUŠNIM!

Sa Donaldom je ostala u dobrim odnosima, pa je, između ostalog, 2016. godine javno podržala njegovu kandidaturu za predsednika

Objavljeno:

Bivša supruga Donalda Trampa, Ivana Tramp, preminula je u 73. godini.

- Veoma sam tužan što obaveštavam sve one koji su je voleli, kojih ima mnogo, da je Ivana Tramp preminula u svom domu u Njujorku. Bila je divna, lepa i neverovatna žena, koja je vodila sjajan i inspirativan život. Njen ponos i radost su bili njeno troje dece, Donald mlađi, Ivanka i Erik. Bila je tako ponosna na njih, kao što smo bili i svi mi na nju. Počivaj u miru Ivana! - poručio je bivši predsednik SAD.

- Ivana Tramp je bila veliki borac. Pobegla je od komunizma i prigrlila ovu zemlju. Učila je svoju decu o hrabrosti i čvrstini, saosećanju i odlučnosti. Jako će nedostajati njenoj majci, njenoj deci i 10 unučadi - saopštila je porodica Tramp.

Ivana je upoznala Donalda u Njujorku u čuvenom restoranu u kojem je nemoguće naći mesto.

Čuvena priča o upoznavanju godinama se provlačila kroz mnoge svetske medije, a ukratko, ide ovako:

- Bila sam sa devojkama koje su zajedno sa mnom radile PR letnjih Olimpijskih igara. Rekli su nam da možemo da čekamo za šankom dok se ne oslobodi mesto. To im je fora. Mlade devojke za šankom privlače pažnju i goste. Prišao mi je neki visoki i plav momak i pitao da li čekamo sto i da li može da nam pomogne. Posle par razmenjenih rečenica rekla sam devojkama: "Dobra vest je da imamo sto, loša vest je da će ovaj plavi da sedi sa nama". I tako je bilo. Bilo mi je čudno da nije hteo ništa za uzvrat, znate na šta mislim. Otišao je u toku večeri i mislila sam da smo ga se otarasili. Kad smo izašli napolje čekao nas je sa limuzinom. On je vozio jer mu se vozač razboleo. Odveo nas je kućama. Tad smo počeli da se zabavljamo.

1 / 4 Foto: YouTube/Printscreen

Bračni par Tramp je brzo postao jedan od najpoznatijih u njujorškom otmenom društvu. Ivana je Donaldu rodila troje dece - Donalda Džuniora (1977), Ivanku (1981) i Erika (1983). Kada je krajem 1990. otkriveno kako Donald održava vanbračnu vezu sa glumicom Marlom Meps, pokrenula je brakorazvodnu parnicu koja je okončana sudskom nagodbom 1992. godine.

Njen ljubavni život nije stao kad se rastala od Trampa. Posle njega imala je još dva braka - jedan s Rikardom Macučelijem, od kojeg se razvela nakon svega dve godine i sa Rosanom Rubikondijem, od kojeg se razvela nakon godinu dana braka. Otad u brak više nije stupala.

Sa Donaldom je ostala u dobrim odnosima, pa je, između ostalog, 2016. godine javno podržala njegovu kandidaturu za predsednika.

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.