ŠOKANTNI UZNEMIRUJUĆI SNIMAK SILOVANJA ŽENE U TOTALNOJ ANESTEZIJI: Ovo joj je radio MONSTRUM HIRURG! VIDEO
Anesteziolog monstrum, Foto: Printscreen

gledate na sopstvenu odgovornost

ŠOKANTNI UZNEMIRUJUĆI SNIMAK SILOVANJA ŽENE U TOTALNOJ ANESTEZIJI: Ovo joj je radio MONSTRUM HIRURG! VIDEO

Anesteziolog Đovani Kvintela Bezera uhapšen je u bolnici za žene u Sao Žoao de Meriti u Brazilu, u ranim jutarnjim satima u ponedeljak

Objavljeno: 14:37h

Bolesni lekar iz Brazila koji je silovao trudnicu dok je imala carski rez pod istragom je zbog pet sličnih incidenata, od kojih su se dva dogodila istog dana kada je mlada mama napadnuta.

Anesteziolog Đovani Kvintela Bezera uhapšen je u bolnici za žene u Sao Žoao de Meriti u Brazilu, u ranim jutarnjim satima u ponedeljak. Rečeno je da ga je osoblje u bolnici tajno snimilo kako navodno seksualno napada pacijenta u čijoj je operaciji carskog reza učestvovao. Kolege tvrde da su bili sumnjičavi prema ponašanju lekara, a naročito im je bilo čudno što ženama daje velike doze sedativa!

Kolege su odlučile da promene salu za operaciju u pokušaju da ga tajno snime skrivenim mobilnim telefonom. Ispostavilo se da je doktor pod istragom zbog šest navodnih silovanja trudnica tokom porođaja. Prema rečima delegata Barbare Lombe, druge žrtve su se javile nakon što se pojavio video u kojem on navodno siluje trudnu ženu u bolnici da Mulher Heloneida Studart, u Baikada Fluminense.

Bezera je pod istragom za tri silovanja, uključujući incident koji su snimile medicinske sestre koje su sumnjale na potencijalni zločin 10. jula. Ostale tri žene su otišle u policijsku stanicu nakon što su videle snimak silovanja. Majka jedne od navodnih žrtava je čak prijavila policiji da se njena ćerka vratila sa carskog reza sa licem umazanim nečim belim, nalik na "suve ljuske", slično spermi.

"Kada je moja ćerka ušla u sobu sa operacionog stola, još uvek bez svesti, ušla je prljava. Primetila sam na njenom licu i vratu neke suve, bele kraste. Nisam znala šta je to", rekla je za TV Globo.

Nakon što je objavljen snimak incidenta, anesteziolog je uhapšen. Bezera se prvi put pojavio na sudu u utorak, gde mu je sudija izrekao pritvor na neodređeno vreme u samici dok se slučaj istražuje. Mejl onlajn izveštava da je zatvoren u zatvoru Bangu, gde su zatvorenici zviždali i rugali se kad je stigao 12. jula.

Isplivao je šokantan snimak, upozoravamo da je uznemirujući:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media