HRVAT NUDIO ŽENI 5.000 EVRA DA POVUČE PRIJAVU ZA SILOVANJE, PA JOJ PRETIO: Ono što joj je rekao će vas NAJEŽITI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

HOROR

HRVAT NUDIO ŽENI 5.000 EVRA DA POVUČE PRIJAVU ZA SILOVANJE, PA JOJ PRETIO: Ono što joj je rekao će vas NAJEŽITI!

Znam da se protiv mene vodi istraga zbog silovanja, ali ta koja tvrdi da sam je silovao me je lažno prijavila jer sam ja pre toga prijavio njenog supruga za nešto drugo

Objavljeno:

- Ja sam spreman na sve i ako ne povučeš tu prijavu, biće mrtvih glava! - pretnja je koju je u oktobru prošle godine ženi koja ga je prijavila za silovanje i nanošenje teških telesnih povreda poslao M.O. (37) iz Hrvatske.

On joj je takođe ponudio i iznos od 5.000 evra da povuče pomenutu prijavu. Ali kada je ona to odbila, on je došao na njena vrata kako bi joj pretio.

- Ako ne povučeš prijavu protiv mene, pobiću ti decu! Osim toga policiji ću podneti lažnu prijavu protiv tvog brata i muža - bila je nova pretnja koju je M.O. uputio žrtvi preko posrednika M.Z.

Kad ni to nije upalilo, M.O je na Fejsbuku objavio video u kom otvoreno preti žrtvi i ponavlja da će joj ubiti decu ako ne povuče prijavu. Zbog svega toga ODO Zagreb ga je optužilo za sprečavanje dokazivanja, a u međuvremenu mu je istražni zatvor zamenjen merama opreza kojima mu je zabranjeno da se približava žrtvi.

On je inače ranije već osuđivan, samozaposlen je i ima svoju firmu koja se bavi trgovinom. Tokom istrage sve vreme je negirao krivicu.

- Znam da se protiv mene vodi istraga zbog silovanja, ali ta koja tvrdi da sam je silovao me je lažno prijavila jer sam ja pre toga prijavio njenog supruga za nešto drugo. Ona, njen suprug i njena porodica stalno su vršili pritisak na mene da povučem prijavu, kako bi joj muž izašao iz zatvora - kaže on.

On zatim dodaje da je bio u istražnom zatvoru nakon što ga je prijavila za silovanje, a kada je pušten, tvrdi, nije komunicirao sa njom jer mu je to zabranjeno.

1 / 5 Foto: Profimedia

- Nisam je kontaktirao ni preko drugih osoba, nisam objavio taj video na Fejsbuku, a nisam joj ni pretio da ću joj ubiti decu, ako ne povuče prijavu i iskaz protiv mene - branio se M.O.

Međutim, njegova žrtva ispričala je malo drugačiju priču. Navela je da ga je za silovanje prijavila u septembru 2021. godine. On je bio pritvoren, u Remetincu 12 dana, a nakon što je pušten, ona je bila u tolikom strahu da je otputovala u Češku, piše Večernji list.

U Češkoj je bila desetak dana, a kada se vratila do nje je došla supruga M.O.

- Tražila mi je da povučem prijavu jer će u protivnom biti mrtvih glava. Tvrdila je da je on spreman na sve. Ja sam to odbila, a nakon nekoliko dana do mene je došao M.Z. i rekao da ga šalje M.O. Rekao je da M.O. poručio da će mi ubiti decu i unučiće ako ne povučem prijavu. Kad sam to odbila, pretio je da će lažno prijaviti mog brata i sina. Ponovo sam to odbila - kaže žena.

Ona dalje tvrdi da je on prijavio njenog brata i sina, a u decembru 2021. godine pozvali su je u kancelariju javnog beležnika.

- Pod prisilom su me naterali da potpišem izjavu da sam dobrovoljno imala polni odnos sa M.O. i da mi nije nuđen novac - ispričala je žrtva.

1 / 6 Foto: Profimedia

Da joj je nuđen novac za povlačenje iskaza potvrdilo je nekoliko svedoka saslušanih u istrazi, a M.O. je u međuvremenu i optužen za silovanje, a ima i optužnicu za pokušaj teške krađe. Nadalje M.Z. je potvrdio da je M.O. od njega tražio da kontaktira žrtvu i traži od nje da povuče prijavu, a naveo je i da je video preteći video koji je M.O. objavio na Fejsbuku.

Bonus video:

02:36

MESECIMA NISU ŽIVELI ZAJEDNO! Isplivali ŠOK DETALJI braka Jelene i Duška: KARLEUŠA ČAK PRETILA PRIJOVIĆU, OVO MU JE NAPISALA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.