BIVŠA PREMIJERKA PLESOM PROSLAVILA ODLAZAK DŽONSONA? Tereza Mej uhvaćena na KONCERTU, pogledajte SAMO OVO! (VIDEO)
Tereza Mej, Foto: Printscreen/Youtube/The Telegraph

VELIKA BRITANIJA

BIVŠA PREMIJERKA PLESOM PROSLAVILA ODLAZAK DŽONSONA? Tereza Mej uhvaćena na KONCERTU, pogledajte SAMO OVO! (VIDEO)

Nakon što je Boris Džonson podneo ostavku sa mesta premijera, spekuliše se da bi bivša premijerka mogla privremeno da preuzme tu ulogu

Objavljeno: 10:12h

Bivša premijerka Tereza ​​Mej primećena je juče u publici kako pleše uz muziku na Henli festivalu nakon što je Boris Džonson objavio da se povlači sa mesta premijera.

Nakon što je Boris Džonson podneo ostavku sa mesta premijera, spekuliše se da bi bivša premijerka mogla privremeno da preuzme tu ulogu.

U međuvremenu se pojavio snimak na kojem bivša premijerka igra na koncertu, kao i komentari da je to svojevrsni pobednički ples proslave zbog Džonsonovog odlaska.

Bivša premijerka je, odgovarajući na pitanja novinara rekla da ne veruje da će biti privremenog premijera.

- Želela bih da vidim nekoga ko želi da se koncentriše na lečenje podela, ko želi da ujedini zemlju i ujedini stranku. To je najvažnije za budućnost. Zabrinuta sam kada pogledam neke druge zemlje i polarizaciju politike u Sjedinjenim Državama, na primer. Mislim da moramo da obezbedimo da izbegnemo da idemo tim veoma polarizovanim putem politike i društva - istakla je Mej odgovarajući na pitanje šta očekuje od osobe koja preuzme premijersku funkciju.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.