EVO I BAJDENA NAKON POTOPA BORISA DŽONSONA: Istakao je da ŽURI oko 1 STVARI!
Džo Bajden, Foto: Profimedia

obrt

EVO I BAJDENA NAKON POTOPA BORISA DŽONSONA: Istakao je da ŽURI oko 1 STVARI!

U tekstu se ne pominje imenom Boris Džonson koji je danas podneo ostavku navodeći da je to bila "jasna volja" njegove Konzervativne stranke

Objavljeno:

Predsednik SAD Džozef Bajden rekao je danas da njegova zemlja nastavlja "blisku saradnju" sa Velikom Britanijom, posebno oko Ukrajine, u saopštenju izdatom posle ostavke britanskog premijera Borisa Džonsona.

"Velika Britanija i SAD su prijatelji i najbliži saveznici i specijalni odnosi naših naroda ostaju solidni i trajni", rekao je Bajden.

"Žurim da nastavim našu blisku saradnju sa vladom Velike Britanije kao i sa našim saveznicima i partnerima u celom svetu, na nizu vodećih prioriteta", dodao je američki predsednik.

1 / 6 Foto: Profimedia

Bajden je naveo da to uključuje zadržavanje snažnog i jedinstvenog pristupa da se podrži ukrajinski narod u "trenutku kada se brani od brutalnog rata" ruskog predsednika Vladimira Putina protiv demokratije, i obezbedjenje da Rusija snosi odgovornost za ta dela.

U tekstu se ne pominje imenom Boris Džonson koji je danas podneo ostavku navodeći da je to bila "jasna volja" njegove Konzervativne stranke.

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.