FILIPA OPTUŽILI DA JE SILOVAO ROĐENU ĆERKU U GRČKOJ: Isplivao snimak iz kafića, evo u kakvom je STANJU bila! VIDEO
Ilustracija, Foto: Printscreen/dailymail

DRAMA NA KRITU

FILIPA OPTUŽILI DA JE SILOVAO ROĐENU ĆERKU U GRČKOJ: Isplivao snimak iz kafića, evo u kakvom je STANJU bila! VIDEO

Forsajt je uhapšen na Kritu nakon što je njegova ćerka Tami prijavila da je silovana nakon noćnog izlaska sa njim 9. juna

Objavljeno: 09:26h

Filip Forsajt proveo je mesec dana u zatvoru zbog optužbi da je silovao ćerku na grčkom ostrvu Krit, a pušten je nakon što je urađen DNK test.

Britanac, Filip Forsajt (62) izašao je iz zatvora nakon što je optužen za silovanje svoje ćerke na grčkom ostrvu Krit, što je proslavio uz ćevape i pivo.

Forsajt je uhapšen na Kritu nakon što je njegova ćerka Tami prijavila da je silovana nakon noćnog izlaska sa njim 9. juna. Forsajt je proveo skoro mesec dana u pritvoru, ali je pušten iz zatvora u Tripoliju, u sredu uveče nakon što su DNK uzorci dokazali da on nije napadač.

Nakon ponovnog susreta sa Tami u suzama, Forsajt je ekskluzivno rekao za MailOnline:

"Prva stvar koju sam joj rekao bilo je: 'Volim te. Žao mi je zbog onoga što se dogodilo i nikada više neću dozvoliti da te neko ovako povredi'. Dugo smo se grlili i oboje smo plakali. Cela stvar je bila veoma emotivna", rekao je on i dodao:

"Tada sam pojeo ćevap i popio flašu piva jer nisam jeo pristojnu hranu skoro mesec dana. Divan je osećaj biti slobodan čovek i biti ponovo sa svojom ćerkom. Čitavo iskustvo je bilo pakao, najgora stvar kroz koju sam prošao. Slomljen sam i uništen zbog načina na koji su tretirali mene i moju ćerku", rekao je on.

Tami (33), koja je čekala oca u hotelu na Kritu, plakala je: "Stajala sam na balkonu i gledala ga i kada sam ga ugledala, povikala sam: 'Tata, tu sam. Volim te.'", rekla je ona

Podsećajući na događaje od prošlog meseca, Forsajt je otkrio da ga je grčka policija uhapsila 11. jula, dva dana nakon što je Tami prijavila da je silovana.

Oni su pili u Help Baru, duž glavne ulice Malije koja je poznata po bučnim barovima i noćnim klubovima popularnim među Britancima. Forsajt je priznao da je Tami bila "užasno pijana“ i da je počeo da se svađa sa njom dok je pokušavao da je vrati u njihov hotel, a ona je postala verbalno i fizički agresivna.

Policija ga je uhapsila nakon što je pogledala snimke CCTV-a iz bara za koje su tvrdili da pokazuju da je seksualno napao svoju ćerku.

Forsajt je plakao: "Policija mi je pokazala snimak CCTV-a i zamolila me da objasnim šta se dešava. Rekao sam im da je sve u redu, samo otac pokušava da vrati svoju pijanu ćerku u krevet", rekao je on i dodao:

1 / 4 Foto: Printscreen

"Ali policija je počela da viče na mene i rekli su da sam silovatelj. Nisam mogao da verujem šta čujem. Toliko volim svoju ćerku, veoma sam zaštitnički nastrojen prema njoj i ne bih mogao da zamislim da budem optužen za nešto tako odvratno. To je jedna od najgorih stvari koje otac može da čuje", rekao je on.

Forsajt je otkrio da su, nakon što su teturanjem izašli iz bara oko 4.55 ujutro, on i Tami nastavili da se svađaju i da je on ljutito otišao, ali je planirao da se vrati kod nje, ali se u međuvremenu izgubio.

Tami je takođe otišla i završila u slepoj ulici gde je silovana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.