PRIJAVILA SILOVANJE NA PLAŽI U GRČKOJ: Usledio ŠOK nakon što je policija uhapsila NJEGA - devojka van sebe od BESA!
Plaža u Grčkoj, Foto: Profimedia

POMEŠALI DETALJE?

PRIJAVILA SILOVANJE NA PLAŽI U GRČKOJ: Usledio ŠOK nakon što je policija uhapsila NJEGA - devojka van sebe od BESA!

Britanka (33) je prošlog četvrtka grčkoj policiji prijavila da je bila silovana u blizini lokalnog bara u kojem je pila s ocem

Objavljeno:

Britanka koja je prošle nedelje tokom odmora na Kritu prijavila da je bila silovana, u britanskim medijima je napala grčku policiju koja je za zločin optužila njenog oca.

Britanka tvrdi da je grčka policija "gadno pomešala detalje iz njenog iskaza" i pravom silovatelju dopustila da slobodno šeta ostrvom dok je njen otac (62) u zatvoru, piše Daily Mail.

Devojka tvrdi da je njen otac, sa kojim inače živi u Velikoj Britaniji, u vreme kad je bila napadnuta bio u hotelu.

- Sa stopostotnom sigurnošću tvrdim da me nije silovao moj otac, on je najbolji otac na svetu i nikad ne bi uradio nešto toliko odvratno - rekla je Britanka za domaće medije koji skrivaju njen identitet.

Podsetimo, Britanka (33) je prošlog četvrtka grčkoj policiji prijavila da je bila silovana u blizini lokalnog bara u kojem je pila s ocem.

Prema informacijama koje su objavili Grci, navodno je priznala da je bila pijana, da se zapravo malo toga seća i da je njen napadač bio ceo odeven u belo nakon čega je policija pretražila javno dostupne kamere koje su pokrivale to područje i na njima otkrila kako je napadač zapravo bio njen otac koji ju je udarao, a potom i seksualno napao.

Prema tvrdnjama policije, iz snimaka nadzornih kamera navodno se vidi kako je otac dira po licu, a kasnije udara i odvlači na napuštenu plažu na kojoj ju je potom silovao.

Britanka, međutim, tvrdi kako su policajci potpuno pogrešno shvatili njen iskaz.

- Ne, nisam im rekla da je moj napadač bio u belom već da je belo nosio moj otac. Dala sam policiji opis napadača, ali ništa nisu uradili da ga pronađu - tvrdi devojka.

1 / 5 Foto: Profimedia

Ona kaže da njen otac sada mora da dokazuje da nije počinio zločin te da se nada da će snimci sa nadzornih kamera na kraju pokazati da je njen otac u vreme napada boravio u hotelu.

On se, inače, u utorak pojavio na sudskom ročištu u Heraklionu na kojem je tvrdio da je nevin i da nije silovao i prebio svoju ćerku.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.