SITUACIJA U EGIPTU I DALJE ALARMANTNA: Na snazi zabrana kupanja, "AJKULA VIĐENA I DANAS, POLICIJA JE NA PLAŽI"
Ilustracija, Foto: Printscreen, Profimedia

katastrofa

SITUACIJA U EGIPTU I DALJE ALARMANTNA: Na snazi zabrana kupanja, "AJKULA VIĐENA I DANAS, POLICIJA JE NA PLAŽI"

Više nisu uplašeni, ali iz razloga što u more ni ne ulaze

Objavljeno:

Nakon stravičnih događaja u Egiptu, tačnije u regionu Sahel Hašiš, južno od Hurgade, gde su se u poslednjih nekoliko dana dogodila dva fatalna napada ajkule, situacija je i dalje alarmantna što je potvrdila M.K.J. koja se trenutno nalazi u tom letovalištu.

Kako je M. K. J. ispričala, ajkula je u moru viđena i danas i to u blizini bova, a trenutno je na snazi zabrana kupanja.

- Danas nešto posle 17 sati se to desilo... Upravo smo vraćali peškire na plažu i videli grupu ljudi koja posmatra more. Pitali smo dečka koji radi tu šta je tamo, a on je tiho rekao "ajkula". Otišli smo i videli, stvarno ajkula malo posle bova, izranjala je par puta. Zabrana je kupanja u moru, koliko sam čula večeras, do 8. jula sigurno, a posle ovoga verovatno i duže - rekla je ona.

Dodala je kako je čula i da su bila još neka dešavanja u moru, nešto kasnije večeras, oko 19 časova, a da je na plaži i policija.

- Na plaži je policija i od danas čuvari i ne daju da se snima, ulazak u more je ograđen od večeras, nisam shvatila tačno čime - kaže M.K.J.

"Ni ne kročimo više u more, tajnoviti su sa informacijama"

Više nisu uplašeni, ali iz razloga što u more ni ne ulaze.

- Uplašeni sada nismo jer ni ne kročimo u more. Ovde su šturi i tajnoviti sa informacijama, mene su ubeđivali na recepciji pre par dana da je snimak lažan, da se to nije ovde desilo, i tako dalje... - kaže.

Međutim, u početku nije bilo tako, otkriva.

- Prvih par dana posle napada je bio osećaj užas. Upoznala sam naše ljude koji su krenuli da preplivavaju na tom potezu i to dan dva pre napada. Na sigurnom smo, van vode, samo što eto, ipak nam je upropašćeno letovanje - zaključuje .

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.