POSLEDNJE REČI ŽRTVE JEZIVOG NAPADA AJKULE KIDAJU SRCE: Dan pred polazak kući bio KOBAN, ovo je rekla SUPRUGU!
Elizabet Sauer, Foto: FACEBOOK/DIE GRÜNEN KRAMSACH / SCREENSHO

tragedija U HURGADI

POSLEDNJE REČI ŽRTVE JEZIVOG NAPADA AJKULE KIDAJU SRCE: Dan pred polazak kući bio KOBAN, ovo je rekla SUPRUGU!

Žrtva je odvedena u privatnu bolnicu odmah nakon napada, ali je preminula od naglog pada krvnog pritiska usled povreda i gubitka krvi - navodi izvor u Upravi za zdravstvo Crvenog mora

Objavljeno: 11:14h

Žrtva napada ajkule kod egipatskog letovališta Hurgada navodno je rekla svom suprugu "da će se vratiti za trenutak", pre nego što je napadnuta.

Austrijanka, koja je umrla nakon što joj je ajkula odgrizla ruku i nogu u blizini popularnog letovališta Hurgada, identifikovana je kao Elizabet Sauer (68).

Ona je viđena kako hoda u plićaku u blizini plaže nakon što je navodno rekla svom partneru, Austrijancu egipatskog porekla, da će se "vratiti za trenutak", prenosi Mirror.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama, navodno o napadu, čini se da prikazuje Elizabet kako pokušava da ispliva na obalu dok su posmatrači bacali na nju plutajući uređaj sa mola.

Veruje se da ju je napala ajkula u petak na obali Crnog mora.

Žrtva je odvedena u privatnu bolnicu odmah nakon napada, ali je preminula od naglog pada krvnog pritiska usled povreda i gubitka krvi - navodi izvor u Upravi za zdravstvo Crvenog mora.

Neki izveštaji kažu da je Austrijanka bila turista koja je sa mužem bila na odmoru u Egiptu i da je trebalo da se vrate kući u nedelju, dok drugi izveštaji sugerišu da je živela u Egiptu poslednjih pet godina sa svojim suprugom Egipćaninom.

Lokalna Zelena stranka u Kramzahu u Tirolu (na linku je fotografija koju je stranka objavila), saopštila je da je Elizabet bila lokalni odbornik od 1998. do 2004. godine.

- Žalimo zbog odlaska naše Elizabet, koja je stradala u tragičnoj nesreći. Naše najdublje saučešće porodici! Zauvek će biti upamćena po svojoj toplini i saosećanju - naveli su oni.

Da podsetimo, u nedelju je došlo do drugog napada ajkule u blizini istog letovališta, a žrtva je žena iz Rumunije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.