OVO JE ŽENA KOJU JE USMRTILA AJKULA U HURGADI: Dan pred polazak kući je BIO KOBAN
Elizabet Sauer, Foto: FACEBOOK/DIE GRÜNEN KRAMSACH / SCREENSHO

TRAGEDIJA

OVO JE ŽENA KOJU JE USMRTILA AJKULA U HURGADI: Dan pred polazak kući je BIO KOBAN

Naime, ona se nalazila u plićaku, kada je svom partneru rekla da će se vratiti još malo (u vodu), a nekoliko minuta kasnije, dogodio se fatalni napad

Objavljeno: 23:58h

Elizabet Sauer (68), penzionerka iz Austrije, otišla je sa svojim suprugom 2. juna na letovanje u Hurgadu, a samo dan pred polazak kući, 2. jula, usmrtila ju je ajkula.

Naime, ona se nalazila u plićaku, kada je svom partneru rekla da će se vratiti još malo (u vodu), a nekoliko minuta kasnije, dogodio se fatalni napad.

Uznemirujuću scenu snimili su očevici, a teško povređena žena, kojoj je ajkula otkinula ruku i nogu, odmah je prebačena u bolnicu.

Međutim, prkos naporima medicinskog osoblja podlegla je zadobijenim povredama, a veruje se da je preminula od "šoka", odnosno srčanog udara kao i usled velikog gubitka krvi.

Lokalna Zelena stranka u Kramzahu u Tirolu, saopštila je da je Elizabet bila lokalni odbornik od 1998. do 2004. godine.

- Žalimo zbog odlaska aše Elizabet, koja je stradala u tragičnoj nesreći. Naše najdublje saučešće porodici! Zauvek će biti upamćena po svojoj toplini i saosećanju - naveli su oni.

Elizabet Sauer
foto: Facebook

Podsetimo, nakon što je austrijska penzionerka Elizabet preminula usled stravičnog napada ajkule u egipatskom letovalištu, austrijski portal "Haute" preneo je da se istog dana dogodio još jedan napad u blizini Hurgade u kojem je još jedna žena izgubila život. Vest o pogibiji druge žene potvrdilo je naknadno i egipatsko Ministarstvo za zaštitu životne sredine.

Druga žrtva je, prema prvim informacijama, rumunske nacionalnosti i nalazila se "u kasnim četrdesetim" godinama.

- Žene su napadnute dok su plivale - piše u objavi Ministarstva na Fejsbuku, navodi Arab Njuz.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.