MLADIĆ (24) KOLABRIRAO NA RADNOM MESTU! Pronašli njegovo BEŽIVOTNO telo u KAMIONU, otac VAN sebe od TUGE!
Esteban Čavez Junior, Foto: Gofundme.com

užas!

MLADIĆ (24) KOLABRIRAO NA RADNOM MESTU! Pronašli njegovo BEŽIVOTNO telo u KAMIONU, otac VAN sebe od TUGE!

Čavez je radio četiri godine u firmi, a to mu je bio drugi dan na poslu nakon što se vratio sa bolovanja zbog povrede ramena

Objavljeno: 13:09h

Otac vozača iz Južne Kalifornije očajan je nakon što je njegov sin kolabrirao u kamionu tokom vrelog dana u junu i preminuo, samo dan nakon što je proslavio 24. rođendan.

Esteban Čavez Junior (24) dostavljao je pakete 25. juna u Pasadeni kada se onesvestio, a oko 20 minuta kasnije pronađen je u svom kamionu, prenosi KABC.

Iako mrtvozornik još uvek nije potvrdio uzrok smrti, njegova porodica veruje da je za to kriv toplotni udar. U nedelji kada je preminuo temperature u gradu bile su iznad 32 stepena.

Porodica mladića napravila je stranicu na GoFundMe kako bi sakupila novac za troškove sahrane, i za šest dana dobila je više od 20.000 dolara.

Esteban Čavez Junior
Esteban Čavez Junior foto: Gofundme.com

- To je bol koji nikad ne prolazi. Nikome ne želim da oseti kako izgleda kada izgubiš dete - rekao je njegov otac Esteban Čavez Senior.

Firma UPS u kojoj je radio rekla je da je tužna zbog gubitka vozača.

Čavez je radio četiri godine u firmi, a to mu je bio drugi dan na poslu nakon što se vratio sa bolovanja zbog povrede ramena. Njegova porodica rekla je za lokalne medije da je Čavez voleo svoj posao, i nadao se da će ostati u firmi.

UPS se 2019. suočio sa negativnim reakcijama na rizike od bolesti povezanih sa toplotom. Izveštaj NBC News-a je otkrio da temperatura u tovarnom delu kamiona može da poraste do 60 stepeni i više - i da UPS kamioni navodno nemaju klima-uređaj.

Bonus video:

01:38

NIŠTA MI SE NE DEŠAVA NA LJUBAVNOM PLANU! Ljupka Stević otkrila da bi želela momka da upozna na PIJACI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.