NA PARKINGU CRKVE DESILA SE NEVIĐENA PUCNJAVA: Pobesneli OTAC pucao u DEČKA svoje ĆERKE, razlog je BIZARAN!
Ilustracija, Foto: YOUTUBE/PRINTSCREEN/ NEWSNATION

PUCNJAVA U AMERICI

NA PARKINGU CRKVE DESILA SE NEVIĐENA PUCNJAVA: Pobesneli OTAC pucao u DEČKA svoje ĆERKE, razlog je BIZARAN!

Trenutno se nalazi u zatvoru

Objavljeno:

Pobesneli otac iz Džordžije pronašao je lokaciju svoje ćerke tinejdžerke preko njenog mobilnog telefona i upucao 17-godišnjeg dečaka sa kojim ju je zatekao, saopštila je policija.

Zamenici šerifskog odeljenja okruga Haberšam odgovorili su na poziv o pucnjavi na parkingu crkve prekoputa dve škole u Maunt Eriju u sredu.

Po dolasku, policija je pronašla 36-godišnjeg Dastina Vandegrifta kako pokušava da pobegne u belom "kamaru". On je priveden radi saslušanja, rekli su policajci.

Nakon što se uverila da su obe škole bezbedne, policija je locirala 17-godišnjeg muškarca. Prevezen je u lokalnu bolnicu u stabilnom stanju.

Istražitelji su kasnije utvrdili da dečak nije pogođen metkom, već je zadobio povrede od fizičkog napada i rikošeta krhotina.

Vandergrift je rekao policiji da je pratio lokaciju mobilnog telefona svoje ćerke do zadnjeg dela crkve i odvezao se tamo da je proveri. Кada je zatekao svoju 17-godišnju ćerku sa dečkom, napao ga je.

Vandergriftova ćerka je rekla da se njen otac pojavio i "prebio" dečaka sa kojim je bila pre nego što je pucao na njega. Rekla je i da ju je otac udario.

U nalogu za pretres Vandergriftovog automobila pronađen je pištolj kalibra 45.

Optužen je za teški napad, posedovanje vatrenog oružja tokom izvršenja krivičnog dela, nasilje u porodici, dve tačke za okrutnost prvog stepena prema deci, dve tačke za okrutnost trećeg stepena prema deci i dve tačke za nesavesno nanošenje štete ili ugrožavanje bezbednosti.

Trenutno se nalazi u zatvoru.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.