ŠTA BISTE URADILI DA VLADATE SRBIJOM ZA VREME TREĆEG SVETSKOG RATA? Oprobajte se u ulozi LIDERA - evo i KAKO! VIDEO
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/Melliodas Gaming

NEVEROVATNO

ŠTA BISTE URADILI DA VLADATE SRBIJOM ZA VREME TREĆEG SVETSKOG RATA? Oprobajte se u ulozi LIDERA - evo i KAKO! VIDEO

Verujemo da bi mnogi želeli da se nađu u ulozi vođe ili lidera, i da su mnogi čak i razmišljali koje bi poteze povukli da se nalaze na takvoj funkciji

Objavljeno:

Šta biste uradili kada biste imali priliku da vladate Srbijom za vreme Trećeg svetskog rata ili u sadašnjem trenutku kada se rat u Ukrajini, kako se čini, ne smiruje?

Verujemo da bi mnogi želeli da se nađu u ulozi vođe ili lidera, i da su mnogi čak i razmišljali koje bi poteze povukli da su se našli na takvoj funkciji.

Sada imate priliku da se oprobate u tome, kao i da vladate našom zemljom - makar u igrici.

Konflikt nacije je besplatna strateška igra zasnovana na pretraživaču, gde se severni globalni rat vodi u realnom vremenu protiv desetina drugih igrača, u kampanjama koje traju po nekoliko dana - u nekim slučajevima čak i nedeljama.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Melliodas Gaming

U ovoj igri, vi kontrolišete oružane snage vodećih nacija sveta, vi ste odgovorni za njenu vojnu ekspanziju, ekonomski razvoj, tehnološka istraživanja i diplomatiju.

Veličina i oblik zemalja se mogu promeniti u zavisnosti od toga koju kampanju odlučite da igrate, a za Srbiju postoje dve opcije: Flešpoint Evropa i Treći svetski rat.

Pogledajte video:

1. Flešpoint Evropa

Ova kampanja obuhvata Evropu i istočnu obalu Severne Amerike. To je takođe mapa vodiča u koju se postavljaju igrači kada kreiraju nalog.

Iz tog razloga je većina zemalja na ovim mapama napuštena i vraća se pod kontrolu veštačke inteligencije.

Današnja Evropa se trenutno nalazi na raskrsnici. Na istoku se odvija sukob u Ukrajini, dok se na Zapadu Sjedinjenje države bore da održe svoju ulogu čuvara.

Zemlje u kojima se može igrati su: Rusija, Italija, Sjedinjene Američke Države, Poljska, Turska, Francuska, Rumunija, Iran, Nemačka, Ukrajina, Grčka, Norveška, Španija, Kanada, Švedska, Belorusija, Finska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Alžir, Sirija, Bugarska, Kuba , Irska, Mađarska, Austrija, Srbija, Češka, Hrvatska, Portugal i baltičke države.

Zemlje koje se ne mogu igrati su: Škotska, Danska, Holandija, Bosna, Belgija, Portugalija, Tunis, Švajcarska, Maroko, Haiti, Arstotska, Slovačka. Island. Makedonija, Donbas, Jamtland, Irak, Severna Irska, Katalonija, Vejšnorija, Albanija, Gruzija, Jermenija, Karelija, Kalinjingrad, Kvebek, Vermont, Krim, Malta, Azerbejdžan, Jamajka i Bahami.

2. Treći svetski rat

Mapa Trećeg svetskog rata obuhvata ceo svet, za razliku od mape Flešpoint Evrope. Takođe ne postoji uslov za rang.

- U ovom globalnom sukobu, moć leži u fleksibilnosti strategije i posvećenosti vašim saveznicima.

Sadrži 64 nacije, mnoge manje zemlje sa veštačkom inteligencijom, raznolik teren i angažovane diplomatske interakcije.

Ova mapa je pripremljena za sveobuhvatni moderni rat.

Ova igra je ostvarenje sna svakog ljubitelja strategija i vojnih operacija. Ukoliko ste obožavalac bilo koje od te dve stvari ili prosto samo volite igrice i želite da se oprobate u vođi lidera svoje zemlje, ovo je prava stvar za vas.

Ukoliko ste igrali ovu igru, ili rešite da je isprobate, ostavite nam utiske u komentarima...


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.